TietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitNauris.fiTV-ohjelmatBlogit

Sanan sika käännös suomi-ruotsi

 • svinett
  Speciellt problematiska inom EU: s område är svin- och hönsskötseln i Holland.Erityisen ongelmallista EU: n alueella on Hollannin sika- ja kanatalous.
 • grisen
  Stora delar av gris- och fjäderfäindustrin i Belgien var drabbade vid denna tidpunkt.Tuossa vaiheessa ongelma oli levinnyt suureen osaan Belgian sika- ja siipikarja-alan teollisuudesta. Jag vill också gärna kort nämna hur situationen påverkar gris- och fjäderfäindustrin.Saanen mainita lyhyesti myös sen, miten tilanne vaikuttaa sika- ja siipikarja-alaan. Jag skulle kunna tänka mig att en stressad gris skulle klara av stressen bättre, om den över huvud taget inte slaktades.Voisin kuvitella, että stressaantunut sika kestäisi stressin paljon paremmin, jollei se ylipäänsä joutuisi lainkaan teurastettavaksi.
 • fläskett
  Om vi går ännu längre innebär detta att om fläsk- och nötkött tillhör våra baslivsmedel bör det inte längre vara möjligt att använda deras skinn/hudar.Jos viemme ajatuksen hieman pitemmälle, se tarkoittaa, että jos sika ja nauta kuuluvat peruselintarvikkeisiimme, emme saisi enää käyttää niidenkään nahkoja ja vuotia.
 • fläskkött
 • snuten
 • svindjurett

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja