ViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan silakka käännös suomi-ruotsi

  • strömmingenDet bör vara strömming respektive silakka , vilket också bör införas i bilagorna.Pitää olla strömming ja silakka , mikä myös on vietävä liitteisiin. I riskzonen för förbud ligger också försäljning av Östersjöfångad sill och strömming för konsumtion.Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. Som vi vet är strömming och fiske av strömming ytterst viktigt för yrkesfiskarna i Finland, för skärgårds- och kustregionen.Kuten tiedämme, silakka ja silakan pyynti ovat erittäin tärkeitä Suomen ammattikalastajille sekä saaristo- ja rannikkoalueille.
  • sillen
    I riskzonen för förbud ligger också försäljning av Östersjöfångad sill och strömming för konsumtion.Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. Sill är en särskilt näringsrik fisk för människor, men tråkigt nog en art som inte längre finns i några större mängder på våra fiskhandlares diskar.Silakka on erityisen runsasravinteinen kala ihmisille, mutta valitettavasti se on kala, jota ei enää löydy runsain mitoin kalakauppiaittemme tiskeiltä. Herr ordförande! För det första vill jag ännu en gång poängtera att strömming i Östersjön faktiskt är Baltic herring och inte detsamma som den sill som vi talar om här i salen.Arvoisa puhemies, aivan ensimmäiseksi haluan vielä kerran painottaa, että Itämeren silakka on todellakin baltic herring eikä sama kala kuin se silli, josta täällä parlamentissa keskustelemme.

Sanan silakka määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja