HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan sillä aikaa käännös suomi-ruotsi

 • medan
  Medan vi står här och diskuterar rasar våldet och dödandet.Sillä aikaa kun seisomme täällä keskustelemassa, väkivalta ja tappaminen jatkuvat. Medan vi tvekar, medan vi slingrar oss, medan vi diskuterar, är det Afrika som dör.Sillä aikaa kun me epäröimme, kun me jahkailemme, kun me kinastelemme, Afrikka tekee kuolemaa. Det är bara ord, ord och åter ord, medan man smider bojor och skapar frustration och arbetslöshet.Siinä on vain sanoja, sanoja, sanoja, sillä aikaa kun kahleita taotaan ja nähdään puutetta, esim. työttömyyttä.
 • samtidigt
  Samtidigt finns det inget ytterligare utrymme för frihandel och öppnande av nya marknader.Sillä aikaa vapaakaupalle ja uusien markkinoiden avaamiselle ei ole tilaa. Men samtidigt som vi i dag talar inne i denna kammares säkerhet, äger tyvärr kränkningar av de mänskliga rättigheterna rum runt om i den fria världen.Mutta sillä aikaa, kun me puhumme nyt parlamentin suojassa, ihmisoikeusrikkomuksia tapahtuu valitettavasti kaikkialla vapaassa maailmassa. Hur kommer franc-området att kunna förbli ett franc-område, samtidigt som den franska francen, den nationella valuta som tjänar som referens, kommer att ha försvunnit?Kuinka frangia valuuttanaan käyttävät maat voivat edelleen käyttää valuuttanaan frangia, kun kerran kansallinen perusvaluutta, Ranskan frangi, poistuu sillä aikaa käytöstä?
 • under mellantiden
 • under tidenUnder tiden vet ingen vad som händer.Sillä aikaa kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu. Under tiden borde vi hitta sätt att snabbt kontrollera fiskefångsterna.Sillä aikaa meidän pitäisi etsiä keinoja tarkistaa kalasaaliit viipymättä. Under tiden skall jag tänka på att inte tala så nära mikrofonen.Pidän sillä aikaa mielessäni, että minun on puhuttava kauempana mikrofonista.

Sanan sillä aikaa määritelmät

 • sinä aikana, sen aikana, saman aikaisesti

Synonyymit

Esimerkit

 • Parvi suojaa myös petolinnuilta, sillä osa linnuista voi toimia vahteina sillä aikaa kun muut ruokailevat.
 • Pääsyyttäjä Ulrich Gehrmann ammutaan kotinsa olohuoneeseen sillä aikaa kun hänen vaimonsa oli mennyt vastaamaan puhelimeen. (yle.fi
 • Sillä aikaa mies oli ottanut haulikon asetelineestä ja juossut ulkona olleeseen autoon ase mukanaan. (yle.fi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja