BlogitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan silli käännös suomi-ruotsi

  • sillen
    Slutligen vill jag kommentera en evighetsfråga: I betänkandet är herring översatt med sill på svenska och silli på finska - det skrattar Östersjöns fiskare åt.Lopuksi haluan kommentoida ikuisuuskysymystä: Mietinnössä on herring ruotsinnettu sanalla sill ja suomennettu sanalla silli - tälle Itämeren kalastajat nauravat. I riskzonen för förbud ligger också försäljning av Östersjöfångad sill och strömming för konsumtion.Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. Däremot vet man att andra arter som forell, ål och sill kan bära viruset utan att smittas av det.Tiedot viittaavat kuitenkin siihen, että muut lajit, kuten taimen, ankeriaat ja silli, voivat kantaa virusta sairastumatta itse.
  • majfisken
  • strömmingenÄven bestånden av strömming och skarpsill befinner sig liksom tidigare i mycket gott skick.Myös silli- ja kilohailikannat ovat nyt erittäin hyvässä kunnossa. I riskzonen för förbud ligger också försäljning av Östersjöfångad sill och strömming för konsumtion.Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. Herr ordförande! För det första vill jag ännu en gång poängtera att strömming i Östersjön faktiskt är Baltic herring och inte detsamma som den sill som vi talar om här i salen.Arvoisa puhemies, aivan ensimmäiseksi haluan vielä kerran painottaa, että Itämeren silakka on todellakin baltic herring eikä sama kala kuin se silli, josta täällä parlamentissa keskustelemme.

Sanan silli määritelmät

    Haussa juuri nyt

    Ilmainen Sanakirja

    Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

    Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

    Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

    In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

    Mindmax Cloudcity
    Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
    Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
    © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja