BlogitHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan sinun käännös suomi-ruotsi

 • dinen
  Du tittar ut på världen och den är redan din.”Katsot ulos maailmaan ja se on jo sinun". Ditt särskilda intresse och din känsla för detta ämne är en inspiration för många av oss här.Sinun erityinen kiinnostuksesi ja innostuksesi aiheeseen on innostanut monia meistä. EU måste tala till Förenta staterna som till en kär vän: ”Du skärmar av dig, din politik leder till att du isoleras.”Euroopan on sanottava Amerikan Yhdysvalloille, kuten hyvien ystävien kesken on tapana: "sinä irrotat itseäsi muista, sinun politiikkasi eristää sinut muista".
 • dinaJag är stolt å Danmarks och dina vägnar.Olen ylpeä Tanskan ja sinun puolestasi. Då har praktiken främst grundats på principen om att inte gripa in. Jag lägger mig inte i dina affärer och du lägger dig inte i mina och till sist är det ingen som är ansvarig.Käytäntö on perustunut ennen kaikkea puuttumattomuuden periaatteeseen. Minä en puutu sinun asioihisi etkä sinä minun, ja lopuksi kukaan ei ole vastuussa. Jag tror det var Milton Friedman som sade att det finns två typer av pengar i världen: det finns dina pengar och det finns mina pengar.Muistaakseni Milton Friedman sanoi, että maailmassa on kahdenlaista rahaa: sinun rahaasi ja minun rahaani.
 • dittett
  Jag beundrar ditt arbete och jag hoppas att du kan tänka över ditt sista uttalande.Arvostan sinun tekemääsi työtä ja toivon, että harkitsisit hieman viimeistä lausettasi. Tyvärr, käre Daniel, följer ditt betänkande inte denna maxim.Valitettavasti sinun mietintösi, Daniel hyvä, ei seuraa tätä periaatetta. Åh, Europeiska unionen, låt ditt uppdrag spridas överallt, liksom den luft vi andas.Oi, Euroopan unioni, levitköön sinun kutsumukseksi kaikkialle kuten ilma, jota hengitämme.
 • du
  Du måste avge färre röstförklaringar."Sinun on annettava vähemmän äänestysselityksiä." Du tittar ut på världen och den är redan din.”Katsot ulos maailmaan ja se on jo sinun". Jag beundrar ditt arbete och jag hoppas att du kan tänka över ditt sista uttalande.Arvostan sinun tekemääsi työtä ja toivon, että harkitsisit hieman viimeistä lausettasi.
 • ni
  Jag åker till ert land och ni till mitt land.Minä tulen sinun maahasi, sinä tulet minun maahani. Detta är emellertid en idé som ni och jag och de mest hängivna EU-anhängarna måste främja.Kyse on kuitenkin ajatuksesta, jota sinun, minun ja EU:n innokkaimpien tukijoiden on vietävä eteenpäin. Mänskliga embryon är inga föremål; de är början till en mänsklig varelse, precis som ni och jag och vem som helst av oss.Ihmisalkiot eivät ole esineitä, ne ovat sinun, minun ja meidän kaltaistemme ihmisolentojen alkuja.

Sanan sinun määritelmät

 • possessiivinen pronomini, joka ilmaisee puhuteltavalle kuuluvaa, ennen pääsanaa vaatii omistusliitteen -si

Esimerkit

 • Sinun täytyy nyt mennä.
 • Sinun kirjasi on pöydällä.
 • Tämä kirja on sinun. (ilmaisee puhuteltavalle kuuluvaa, itsenäisesti

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja