TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatViihdeBlogit

Sanan sitä käännös suomi-ruotsi

 • denen
  Jag tror absolut att den behöver det.Olen vakaasti sitä mieltä, että sitä tarvitaan. Så länge den inte ändras följer jag den.Niin kauan kuin sitä ei muuteta, minä noudatan sitä. Den måste skapas; den kan inte påbjudas!Sitä on rakennettava, sitä ei voida määrätä!
 • den, det
 • dess
  Fram tills dess måste vi vänta är jag rädd.Sitä ennen emme valitettavasti voi tehdä muuta kuin odottaa. Innan dess gick folk ut på gatorna.Ennen sitä ihmiset pitivät katujen puolta. Innan dess hade vi ingen möjlighet att göra detta.Sitä ennen meillä ei ollut mahdollisuutta siihen.
 • detett
  Jag hoppas det, jag önskar det, jag drömmer om det.Toivon sitä ja haluaisin sitä ja haaveilen siitä. Och det beror på att det inte existerar.Tämä johtuu sitä, ettei sitä ole olemassa. Om vi inte gör det så kommer ingen annan att göra det.Jos me emme sitä tee, ei sitä tee kukaan muukaan.
 • ju
  Deras värde är ju desto större ju mindre man har av dem.Sehän on sitä arvokkaampaa mitä vähemmän sitä on. Ju mer växterna får, desto snabbare växer de.Mitä enemmän kasvit saavat sitä, sitä nopeammin ne kasvavat. Du kunde ju inte simma, sa du!

Sanan sitä määritelmät

 • ''partitiivimuoto sanasta''''se'''

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja