ViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan sivistys käännös suomi-ruotsi

  • civilisationen
    Europeisk civilisation som vi känner den idag skulle inte vara möjlig utan religionsfrihet.Tuntemamme nykypäivän eurooppalainen sivistys ei olisi mahdollinen ilman uskonnonvapautta. Mahatma Gandhi sa en gång att graden av civilisation i ett visst samhälle kan mätas utifrån hur det behandlar sina djur.Mahatma Gandhi sanoi kerran, että yhteiskunnan sivistys voidaan mitata sen perusteella, miten ihmiset kohtelevat eläimiä. Man måste komma ihåg att information bara är en råvara, den förädlade produkten är kunskap och slutprodukten civilisation.On muistettava, että informaatio on vasta raaka-aine, tieto on sen jaloste, ja sen lopputulos on sivistys.
  • bildning
    Bibliotekspersonalens viktiga uppgift är att lära människorna att göra skillnad mellan bildning och oväsen.Kirjastojen henkilökunnan tärkeä tehtävä on opettaa ihmisiä erottamaan toisistaan sivistys ja häly. Vi övergår från ett slags informationstekniskt samhälle förhoppningsvis till ett bildnings- och värdesamhälle och inom dessa riktlinjer har man faktiskt talat om ett europeiskt forskningsområde.Siirrymme eräänlaisesta infoteknisestä yhteiskunnasta toivottavasti sivistys- ja arvoyhteiskuntaan, ja näissä suuntaviivoissa todellakin on puhuttu eurooppalaisesta tutkimusalueesta.
  • civilisation, bildning

Sanan sivistys määritelmät

Esimerkit

  • Henkinen ja aineellinen sivistys. Akateemisen sivistyksen saanut henkilö.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja