VaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan sivuuttaa käännös suomi-ruotsi

  • avfärdaVi kan inte avfärda dessa prognoser.Meidän ei pidä sivuuttaa näitä ennusteita. Det är inte en fråga som vi ska avfärda.Emme voi sivuuttaa tätä kysymystä. Idag kan vi inte bara simpelt avfärda sysselsättningstoppmötet i Lyon.Me emme voi sentään nyt vain sivuuttaa Lyonin työllistämistä käsitelleen huippukokouksen tuloksia.
  • försummaTill sist får vi inte försumma de ekonomiska och sociala aspekterna.Lopuksi otan esiin sen, ettemme voi sivuuttaa sosiaalisia ja taloudellisia seikkoja. Men samtidigt får vi inte försumma de behov som föreligger för de regioner och samhällsgrupper som har störst svårigheter.Samalla emme kuitenkaan saa sivuuttaa alueiden ja vaikeimmassa asemassa olevien yhteiskuntaryhmien erityistarpeita.
  • hoppa överMan kan inte längre bara avvakta detta överlämnande, som är nödvändigt, och man kan inte hoppa över det och föreslå en fredskonferens, vilket har gjorts nyligen.Enää ei voida odottaa ja vältellä tätä välttämätöntä toimenpidettä, eikä nyt hyödytä sivuuttaa sitä ja ehdottaa rauhankonferenssia, kuten äskettäin tehtiin. Det är ingen större katastrof om vi hoppar över middagen ikväll.
  • ignoreraRådet kan inte fortsätta att ignorera dem.Neuvosto ei voi enää sivuuttaa tätä näkemystä. De språkliga insatserna får inte ignoreras.Kielellistä panostusta ei voida sivuuttaa. Det går inte att ignorera människors åsikter hur länge som helst.Kansalaisten tahtoa ei voida loputtomasti sivuuttaa.
  • skippa

Sanan sivuuttaa määritelmät

Esimerkit

  • Tätä faktaa ei voi sivuuttaa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja