TV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan suoriutua käännös suomi-ruotsi

 • klara
  Jag tror att Slovenien har alla förutsättningar och förmågan att klara sig mycket bra.Uskon, että Slovenialla on kaikki mahdollisuudet ja edellytykset suoriutua tästä hyvin. Under de kommande månaderna tror jag att vi måste fortsätta att visa att vi tillsammans kan klara de uppgifter vi har framför oss.Meidän on vielä tulevina kuukausina näytettävä, että voimme yhdessä suoriutua näistä tulevista tehtävistä. Jag tror att vi måste se över medlemsstaternas bidrag för att klara av de nya åtagandena och de nya behoven, förmodligen före 2006.Minusta on tarpeen tarkistaa jäsenvaltioiden maksuja, jotta voidaan suoriutua uusista sitoumuksista ja uusista tarpeista, myös ennen vuotta 2006.
 • klara av
  Jag tror att vi måste se över medlemsstaternas bidrag för att klara av de nya åtagandena och de nya behoven, förmodligen före 2006.Minusta on tarpeen tarkistaa jäsenvaltioiden maksuja, jotta voidaan suoriutua uusista sitoumuksista ja uusista tarpeista, myös ennen vuotta 2006. Av erfarenhet vet vi dock att vi måste fortsätta att jobba på en förbättring av Europeiska unionens egen kapacitet så att Europeiska unionen en dag också kan klara av en sådan operation på egen hand.Tämä kokemus osoittaa, että meidän on parannettava edelleen Euroopan unionin omaa toimintakykyä, jotta eräänä päivänä Euroopan unioni voi suoriutua tällaisesta operaatiosta yksin. Du klarar säkert av att skriva provet.
 • klara sig
  Jag tror att Slovenien har alla förutsättningar och förmågan att klara sig mycket bra.Uskon, että Slovenialla on kaikki mahdollisuudet ja edellytykset suoriutua tästä hyvin.
 • reda sig
 • styra
  Jag styrde bilen in i garaget.Det är svårt att styra perfekt när man cyklar i skogen.Han styrde pucken in i mål.

Sanan suoriutua määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja