HoroskooppiViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitBlogit

Sanan tähän saakka käännös suomi-ruotsi

  • hittills
    Hittills har det inte gått på något annat sätt.Tähän saakka ei ole voitu toimia muulla tavoin. Hittills har kommissionen bara förslösat sin tid.Tähän saakka komissio on vain haaskannut aikaa. Den har hittills kallats Afrikas malariadag.Tähän saakka sitä on kutsuttu Afrikan malariapäiväksi.
  • dittills
    Hon sprang sedan tävlingens dittills snabbaste lopp på 12,45.
  • härtill
  • tidigare
    Harmoniseringen av dessa program har tidigare varit – och kommer att fortsätta vara – framgångsrik.Näiden ohjelmien yhdenmukaistaminen on onnistunut tähän saakka ja onnistuu jatkossakin. Detta är något som har saknats tidigare och som kommer att bli det viktigaste resultatet av vår gemensamma debatt.Juuri tämä sosiaalipolitiikasta on tähän saakka puuttunut, ja juuri tämä on yhteisen keskustelumme tärkein tulos. Det är en effektiv kompromiss och folk kommer inte att förstå om vi fortsätter att betala bidrag som vi har gjort tidigare.Pyydän, että 9 kohta jätettäisiin ennalleen. Se on hyvä kompromissi, eivätkä ihmiset ymmärrä, jos jatkamme tukien maksamista niin kuin tähän saakka.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja