HoroskooppiBlogitViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan taantuma käännös suomi-ruotsi

  • recessionenRecession leder till missnöje och social oro.Taantuma synnyttää tyytymättömyyttä ja sosiaalista levottomuutta. Recessionen borde vara ett bra tillfälle att göra bokslut.Taantuma olisi hyvä aika tehdä tilannekatsaus. Ni har inte förstått att krisen är en mycket djup och allvarlig recession.Ette ole ymmärtäneet, että tämä kriisi on hyvin syvä, vakava taantuma.
  • lågkonjunkturenAtt det är lågkonjunktur får alltså inte innebära att vi är passiva.Siispä taantuma ei saa merkitä lamaantumista. Vi befinner oss i en global lågkonjunktur och EU är i kris.Meneillään on maailmanlaajuinen taantuma, ja Euroopan unioni on kriisissä. Vi står inför en lågkonjunktur och ökande arbetslöshet.Hyvät kuulijat, edessämme on taantuma ja paheneva työttömyys.
  • nedgången
    Denna nedgång skulle kunna uppgå till mellan 17 och 20 procent under de sista kvartalen 2008.Taantuma voi olla 17-20 prosenttia vuoden 2008 viimeisillä neljänneksillä. Om vi inte klarar dessa utmaningar så är alternativet en ekonomisk och social nedgång.Mikäli näihin haasteisiin ei vastata, seurauksena saattaa olla taloudellinen ja yhteiskunnallinen taantuma. I dagens klimat av ekonomisk nedgång och ökande energiosäkerhet ser medborgarna till EU för att få ledning.Tämänhetkisessä tilanteessa, jossa talouselämää uhkaa taantuma ja energiansaanti on entistä epävarmempaa, kansalaiset odottavat Euroopan unionin omaksuvan johtavan roolin.

Sanan taantuma määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja