ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotReseptitTV-ohjelmat

Sanan takana käännös suomi-ruotsi

 • bakom
  Han gjorde det bakom stängda dörrar.Hän teki sen suljettujen ovien takana. Herr ordförande! Vad är det som ligger bakom?Arvoisa puhemies, mitä tämän takana piilee? Schweizarna kan gömma sig bakom Alperna.Sveitsiläiset voivat piileskellä Alppien takana.
 • efter
  Efter årtionden av diskriminering och nekade rättigheter, vem är det som anklagar vem?Kun takana on vuosikymmeniä syrjintää ja oikeuksien kieltämistä, kuka syyttää ja ketä? Det är uppenbart att detta faktiskt måste göras efter runt 50 år europeisk integration.On loppujen lopuksi täysin selvää, että tähän on ryhdyttävä, kun Euroopan yhdentymistä on takana jo 50 vuotta. Under en vecka får förarna inte tillbringa mer än 56 timmar bakom ratten, och under en fjortondagarsperiod måste de sluta efter 90 timmar.Kuljettajat eivät saa istua ratin takana minkään viikon aikana enempää kuin 56 tuntia, ja kahdessa viikossa he eivät saa ylittää 90:ää tuntia.
 • bakett
  Floris, ni får er chans om någon minut, så sluta att gnälla och oja er där bak.Florus, vuoronne tulee kohta, joten lakatkaa ruikuttamasta ja valittamasta siellä takana. Vår kollega längst bak frågade mig vilken som var medelvägen och huruvida det fanns en medelväg mellan den amerikanska modellen och välstånd.Takana istuva kollegamme kysyi, mikä on keskitie ja olisiko kyseessä keskitie Yhdysvaltojen mallin ja vaurauden välillä. Men det är skönt att se att detta har avslöjat ledamöterna långt bak på yttersta högern som har förbannat Lissabonfördraget.On kuitenkin hyvä nähdä, että näin ovat paljastuneet nuo jäsenet takana äärioikealla, jotka ovat kironneet Lissabonin sopimuksen.
 • baktill

Sanan takana määritelmät

 • taakse sijoittuneena, taka-alalla, taustalla
 • jonkin toisella puolella puhujasta katsottuna; taakse sijoittuneena; takaosassa

Esimerkit

 • Tässä kuvassa pitkät pojat seisovat takana.
 • Mies ja nainen ovat roskakorin takana.
 • Arvaahan sen! Ratin takana oli nainen.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja