TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan tallentaa käännös suomi-ruotsi

 • antecknaAnteckna samtliga telefonnummer och adresser!
 • lagra
  Produkter förses med information som lagras, tas emot och sänds ut.Tuotteita koskevia tietoja on tarkoitus tallentaa, ottaa vastaan ja lähettää. Detta innebär att de traditionella innehållsformerna kan lagras, sändas och mottagas av samma media och på samma sätt.Tämä tarkoittaa sitä, että perinteisiä sisältöjä voidaan tallentaa, välittää ja vastaanottaa samoilla välineillä ja keinoilla. Vi får dock inte lagra data i syfte att bekämpa brott och terrorism när det inte finns någon grund för eventuella misstankar.Rikollisuuden ja terrorismin torjunnan verukkeella ei saa kuitenkaan tallentaa tietoja, jos epäilyille ei ole aihetta.
 • registrera
  Ni vill registrera uppgifter om varenda människa i hela världen!Te haluatte tallentaa tietoja kaikista maailman ihmisistä! Manöverskrivaren är ett instrument som är till för att registrera färddata.Matkanrekisteröintilaite tallentaa tietoja laivan matkasta. Under denna tröskel skulle uppgifter om betalarna inte behöva samlas in eller registreras.Kynnysarvon alapuolelle jäävien summien osalta maksajaa koskevia tietoja ei tarvitsisi kerätä tai tallentaa.
 • spara
  Dessutom behöver de sökande inte besöka viseringskontoret varje gång eftersom uppgifterna kan sparas i upp till fem år.Lisäksi hakijoiden ei tarvitse joka kerta käydä viisumitoimistossa, koska tiedot voidaan tallentaa jopa viideksi vuodeksi. Man kan bara ta fingeravtryck och spara dem i en databas om det sker inom de rättsliga ramarna under sträng efterlevnad av gemenskapens förordningar och grundläggande rättigheter.Sormenjälkiä voi ottaa ja tallentaa tietokantaan vain oikeudellisissa puitteissa noudattaen tarkasti yhteisön asetuksia ja perusoikeuksia. Som ni nämnde är det mycket viktigt att bilderna raderas omedelbart och att det inte finns någon möjlighet att skriva ut, spara eller överföra dem.Kuten sanoitte, on ensiarvoisen tärkeää, että nämä kuvat poistetaan välittömästi ja että niitä ei voida tulostaa, tallentaa tai lähettää.
 • spela inDetta skulle kunna ge människor möjlighet att spela in sina åsikter, som därefter skulle kunna utvärderas och införlivas i vår beslutsprocess.Tällä tavoin voitaisiin tallentaa ihmisten mielipiteitä, jotka arvioitaisiin myöhemmin ja otettaisiin huomioon päätöksentekoprosessissamme. Spelade du in filmen på datorn?

Sanan tallentaa määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Tallennan tietoni pankkikortille.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja