BlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiJääkiekon MM

Sanan tapahtuma käännös suomi-ruotsi

 • händelse
  Det var en mycket speciell händelse.Se oli hyvin erityinen tapahtuma. Detta toppmöte var en mycket viktig händelse.Huippukokous oli merkittävä tapahtuma. Detta var, och är, en extraordinär händelse.Tämä oli ja on aivan poikkeuksellinen tapahtuma.
 • evenemangettJa, Seattle var ett öppet evenemang.Kyllä, Seattlen kokous oli avoin tapahtuma. Vi menar att de olympiska spelen inte är ett politiskt evenemang.Meidän mielestämme olympialaiset ei ole poliittinen tapahtuma. Olympiska spelen är ett idrottsevenemang, inte ett politiskt evenemang.Olympiakisat ovat urheilutapahtuma, eivät poliittinen tapahtuma.
 • arrangemangenDetta arrangemang kommer delvis att finansieras ur Daphne-programmet.Tämä tapahtuma rahoitetaan osittain Daphne-ohjelman varoilla. Det har varit ett fantastiskt arrangemang och det har varit ett nöje att få träffa er.Tämä on ollut hieno tapahtuma, ja olen iloinen siitä, että sain mahdollisuuden tavata teidät. Det finns inget annat arrangemang som är så spektakulärt och har så många åskådare som fotbolls-VM.Mikään muu tapahtuma ei saa yhtä paljon huomiota eikä kerää yhtä paljon yleisöä kuin jalkapallon MM-kisat.
 • bjudningen
 • tilldragelseDet visar också tydligt att Europeiska rådets möten inte bara är tilldragelser, utan också delar av en process.Se kuvastaa selvästi myös sitä, että Eurooppa-neuvoston kokoukset eivät ole pelkkä tapahtuma: ne ovat osa prosessia. Kort sagt, våra rapporter visar att utvidgningen, denna historiska tilldragelse, verkligen är möjlig och nära förestående, på villkor att vi kan hålla den nuvarande höga takten.Lyhyesti sanottuna kertomuksistamme käy ilmi, että tämä historiallinen tapahtuma, jota laajentuminen merkitsee, on tosiaankin mahdollinen ja jo alkamaisillaan, mikäli säilytämme nykyisen tahtimme. Till exempel var utfrågningen den 29 november 2004 som organiserades av parlamentets utskott för kultur en viktig tilldragelse där företrädare för idrottsrörelsen gjorde uppmuntrande uttalanden.Esimerkiksi parlamentin kulttuurivaliokunnan 29. marraskuuta 2004 järjestämä kuulemistilaisuus oli merkittävä tapahtuma, jossa urheiluliikkeen edustajat esittivät rohkaisevia lausuntoja.
 • tillfälleen
  Ni sade själv att måndagen var ett historiskt tillfälle, och det stämmer.Te itse sanoitte, että maanantain tapahtuma oli historiallinen, ja se on totta. Det var verkligen ett värdefullt tillfälle att ha ett omfattande meningsutbyte om internationella frågor.Huippukokous oli ilman muuta merkittävä tapahtuma, jossa oli mahdollisuus vaihtaa laajasti näkemyksiä kansainvälisistä asioista. Som alla politiker borde göra vid ett sådant tillfälle frågade ni uppenbarligen er själv: vad kan jag göra, i min ställning, om än blygsamt, för att göra motstånd mot en sådan orättvisa?Teidän toimikaudellanne tällainen tapahtuma sijoittuu mielestäni viime kesälle, kun sotaa käytiin Palestiinaa ja Libanonia vastaan.
 • tillställningenDenna tillställning är därför av särskilt värde för oss.Siksi tämä tapahtuma on meille erityisen tärkeä. Men jag vill inte att konferensen skall bli enbart en artig tillställning. Jag vill att det skall bli en dynamisk händelse.En kuitenkaan halua, että konferenssi on ainoastaan ystävällismielinen konferenssi; haluan sen olevan dynaaminen tapahtuma.

Sanan tapahtuma määritelmät

Esimerkit

 • Tapahtumalla oli vain joitakin silminnäkijöitä.
 • Tapahtuman osanottajat saivat osakseen laajan tietopaketin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja