HoroskooppiVaihtoautotBlogitNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan tasa-arvo käännös suomi-ruotsi

 • jämlikheten
  För oss är halv jämlikhet ingen jämlikhet.Mielestämme osittainen tasa-arvo ei ole mitään tasa-arvoa. Jämlikhet är ett europeiskt värde som medlemsstaterna måste respektera.Tasa-arvo on eurooppalainen arvo, jota jäsenvaltioiden on kunnioitettava. I de andra ländernas utgåvor talas det bara om jämlikhet snarare än om jämställdhet.Muunkielisissä teksteissä mainittiin vain pelkkä tasa-arvo eikä naisten ja miesten välistä tasa-arvoa.
 • jämställdheten
  Jämställdhet är heller inte något isolerat värde.Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Full sysselsättning, jämställdhet och social och ekonomisk balans är mål för framtidens EU.Täystyöllisyys, tasa-arvo ja yhteiskunnallinen ja taloudellinen tasa-arvo ovat tulevaisuuden EU:n tavoitteita. Jämställdhet mellan män och kvinnor samt mellan små och stora länder kan lätt frambringas med hjälp av d'Hondts metod.Sukupuolten tasa-arvo ja pienten ja suurten valtioiden tasa-arvo voidaan saavuttaa helposti d'Hondtin menetelmän avulla.
 • likabehandlingen
  Det är på så sätt vi kommer att uppnå en verklig likabehandling.Tällä tavoin palkkauksen tasa-arvo on todellakin toteutuu. Jämlikhet och likabehandling är de enda hållbara byggstenarna för ett civiliserat samhälle.Tasa-arvo ja tasa-arvoinen kohtelu ovat minkä tahansa sivistyneen yhteiskunnan ainoita kestäviä rakennuspuita. I många sammanhang har detta parlament hävdat att likabehandling av kvinnor och män inte enbart får vara en fråga om principer.Parlamentti on monissa yhteyksissä korostanut, että miesten ja naisten tasa-arvo ei saa olla vain periaatekysymys.
 • likaberättigande
  Ett exempel på en sådan tydlig signal skulle vara att man omprövade viseringspolitiken för Rumänien ersatte den med partnerskap och likaberättigande.Tällainen selvä signaali olisi se, että Romaniaa koskeva viisumipolitiikka suunniteltaisiin lopultakin uusiksi ja samalla saataisiin toteutetuksi myös kumppanuus ja tasa-arvo.

Sanan tasa-arvo määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja