ReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan tasa-arvo käännös suomi-ruotsi

  • jämlikhetenFör oss är halv jämlikhet ingen jämlikhet.Mielestämme osittainen tasa-arvo ei ole mitään tasa-arvoa. Jämlikhet är en av EU:s grundprinciper.Tasa-arvo on yksi EU:n perusperiaatteista. Jämlikhet är ett europeiskt värde som medlemsstaterna måste respektera.Tasa-arvo on eurooppalainen arvo, jota jäsenvaltioiden on kunnioitettava.
  • jämställdhetenJämställdhet är heller inte något isolerat värde.Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Jämställdhet mellan könen (2001-2005)Sukupuolten välinen tasa-arvo (2001 - 2005) Jämställdhet mellan kvinnor och män - 2010 (Naisten ja miesten tasa-arvo - 2010 (
  • likabehandlingenDet är på så sätt vi kommer att uppnå en verklig likabehandling.Tällä tavoin palkkauksen tasa-arvo on todellakin toteutuu. Jämlikhet och likabehandling är de enda hållbara byggstenarna för ett civiliserat samhälle.Tasa-arvo ja tasa-arvoinen kohtelu ovat minkä tahansa sivistyneen yhteiskunnan ainoita kestäviä rakennuspuita. I många sammanhang har detta parlament hävdat att likabehandling av kvinnor och män inte enbart får vara en fråga om principer.Parlamentti on monissa yhteyksissä korostanut, että miesten ja naisten tasa-arvo ei saa olla vain periaatekysymys.
  • likaberättigandeEtt exempel på en sådan tydlig signal skulle vara att man omprövade viseringspolitiken för Rumänien ersatte den med partnerskap och likaberättigande.Tällainen selvä signaali olisi se, että Romaniaa koskeva viisumipolitiikka suunniteltaisiin lopultakin uusiksi ja samalla saataisiin toteutetuksi myös kumppanuus ja tasa-arvo.

Sanan tasa-arvo määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja