TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan tavallaan käännös suomi-ruotsi

 • ganska
  Jag är rädd att dödsstraffet ganska specifikt är en företeelse som rör den nya tiden också.Pelkään nimittäin pahoin, että kuolemantuomio on erityisellä tavallaan myös oman aikamme ilmiö. Det är ganska uppenbart att den europeiska stålindustrin är en mycket viktig del i vår ekonomi och, på sitt sätt, i vår europeiska identitet.On aivan selvää, että Euroopan terästeollisuus on tärkeä osa talouttamme ja tavallaan myös eurooppalaista identiteettiämme. Det rör sig med andra ord om en ganska omfattande förändring av de pådrivande åtgärderna, vilka i och för sig var tillräckligt bra från början.Kyse on toisin sanoen melko laajoista muutoksista, joita tehdään niihin edistämistoimiin, jotka olivat tavallaan hyviä jo alkuvaiheessa.
 • på sätt och vis
  Vi har på sätt och vis nästan utnyttjat denna marginal.Olemme tavallaan melkein käyttäneet koko marginaalin. Jag tror att det på sätt och vis är rätt metod.Uskon tämän olevan tavallaan oikea lähestymistapa. Vi är på sätt och vis dissidenter precis som ni en gång var.Olemme tavallaan toisinajattelijoita, kuten tekin olitte aikoinanne.
 • på sitt sätt
  Det är på sitt sätt också ett avslut på andra världskriget.Omalla tavallaan sopimus päättää myös toisen maailmansodan. Den visar också, på sitt sätt, att vi gör framsteg när det gäller den europeiska integrationen.Tämäkin todistaa tavallaan, että edistymme Euroopan yhdentymisessä. Jag anser att detta skall ses som någonting betydelsefullt och på sitt sätt symboliskt.Tätä täytyy pitää mielestäni merkittävänä ja omalla tavallaan symbolisena asiana.
 • typen
  Men det är ni i kommissionen som bär huvudansvaret, och jag önskar att vi slapp ha denna typ av debatt varje år.Teillä, komissiolla, on ensisijainen vastuu. Toivon tavallaan, että meidän ei tarvitsisi käytä tätä keskustelua tähän sävyyn joka vuosi. Jag tycker om den typen av filmer.Du är inte min typ.

Sanan tavallaan määritelmät

 • Eräällä lailla

Esimerkit

 • Hän on tavallaan oikeassa.
 • Se oli tavallaan minun syyni.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja