HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan terveellinen käännös suomi-ruotsi

 • hälsosam
  ger barnen en hälsosam och balanserad kosthållning,tarjotaan lapsille terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio Sådana kunde till exempel vara sysselsättning eller hälsosam föda.Sellaisia voisivat olla esimerkiksi työllisyys tai terveellinen ruoka. Hälsosam mat måste bli det centrala i den här frågan.Terveellinen ruoka on se, mikä tässä pitää nostaa keskiöön.
 • bra
  Utbildning är nyckeln till det i alla medlemsstater. Hälsosam näring och motion och en bra nivå av allmän utbildning är särskilt viktigt.Terveellinen ravinto ja liikunta sekä hyvä yleinen koulutustaso ovat erityisen tärkeitä. Dessutom har somliga överdrivet allmänna försäkringar som ”hälsosam” eller ”bra för dig” absolut ingen vetenskaplig grund, och de kan till och med lura köparen.Joillakin hyvin yleisillä väittämillä, kuten "terveellinen" tai "hyväksi sinulle", ei ole lisäksi mitään tieteellistä pohjaa, ja ne voivat jopa johtaa ostajia harhaan. Vi utsätts idag för stress och en rad miljögifter och kemikalier som gör att en varierad och sund kost inte alltid är tillräckligt för att vi skall kunna hålla oss friska och må bra.Me altistumme nykyään stressille ja joukolle ympäristömyrkkyjä ja kemikaaleja, joiden takia monipuolinen ja terveellinen ruoka ei aina riitä pitämään meitä terveinä ja hyvinvoivina.
 • frisk
  Jag är helt frisk.Ett glas friskt vatten, tack!
 • nyttig
 • sundett
  Sund näringstillförsel är en grundläggande aspekt av livskvaliteten.Terveellinen ruoka on elämänlaadun perusasia. Sunda kostvanor och en hälsosam livsstil kan förhindra många kroniska sjukdomar.Terveellinen ravinto ja terveet elintavat voivat ehkäistä monia kroonisia sairauksia. Friskt djurfoder är en förutsättning för friska djur och därigenom också för sunda livsmedel.Terveellinen eläinrehu on edellytys eläinten terveydelle ja siten myös terveellisille elintarvikkeille.

Sanan terveellinen määritelmät

Esimerkit

 • terveellinen ruokavalio

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja