ReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan terveydentila käännös suomi-ruotsi

  • hälsaen
    Eftersom vi är en önation som exporterar 90 procent av nötköttsproduktionen, prioriterar vi våra djurs hälsa.Irlanti on saarivaltio, jonka lihantuotannosta 90 prosenttia menee vientiin, joten eläinten terveydentila on meille ensisijaisen tärkeä. Enligt familjerna är vissa fångar vid mycket dålig hälsa, och de får inte lämplig medicinsk vård.Joidenkin vankien terveydentila on heidän perheidensä mukaan hyvin huono, eivätkä he saa asianmukaista hoitoa. Vi måste inse, i synnerhet när vädret blir så varmt som det blev under denna vecka, att detta utgör en stor påfrestning vad gäller våra kollegers hälsa.Meidän on myönnettävä, että etenkin kun sää on yhtä lämmin kuin se on tällä viikolla ollut, kollegojen terveydentila on todellisella koetuksella.
  • hälsotillstånd
    Detta åtagande inkluderar också använt djurfoder och djurens hälsotillstånd.Tämän velvoitteen piiriin kuuluvat käytetyt rehut ja eläinten terveydentila. Dessa problem förvärras ofta genom dåligt hälsotillstånd, dåliga bostäder och en kultur där drogberoende ingår.Usein näihin ongelmiin yhdistyy myös huono terveydentila, huonot asumisolot ja huumeriippuvuus elämäntapana. Jag är mycket väl medveten om att sötningsmedel kan ge ett bekvämare liv för de personer vars hälsotillstånd kräver särskilt diet.Luonnollisesti olen hyvin tietoinen siitä, että makeutusaineet voivat tuoda helpotusta ihmisille, joiden terveydentila edellyttää heiltä erikoisruokavalion noudattamista.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja