ViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan tilaisuus käännös suomi-ruotsi

 • tillfälleen
  Vi har inte råd att missa ett sådant tillfälle!Tämä on tilaisuus, jota meillä ei ole varaa jättää käyttämättä! Vilket försummat tillfälle, herr Corbett!Mikä hukkaan heitetty tilaisuus, hyvä jäsen Corbett! Det kan vara ett lika bra tillfälle som ett annat.Se voi olla yhtä hyvä tilaisuus kuin mikä tahansa muukin.
 • bjudningen
 • evenemangettDet får inte vara något alibi-evenemang utan måste markera början på ett äkta partnerskap.Se ei saa olla alibin vuoksi järjestetty tilaisuus, vaan sen pitää merkitä todellisen kumppanuuden alkua.
 • möjligheten
  Som jag sa, en förlorad möjlighet.Toistan vielä: menetetty tilaisuus. För mig utgör det en förlorad möjlighet.Se on minun mielestäni hukkaan heitetty tilaisuus. Vi har en möjlighet att göra gott.Meillä on tilaisuus tehdä hyvää.
 • möteett
  Det är inte bara ett tekniskt möte för att diskutera tekniska områden; det är en politisk möjlighet.Se ei ole vain tekninen kokous, jossa käsitellään teknisiä kysymyksiä, se on poliittinen tilaisuus. Sedan kommer alla de 27 ledarna att ha tillfälle att mötas på Europeiska rådets möte i juni för att fatta besluten.Sitten meillä on taas tilaisuus tavata 27 jäsenvaltion voimin Eurooppa-neuvostossa kesäkuussa tehdäksemme päätöksiä. Rådets (allmänna frågor och yttre förbindelser) möte i juni kommer att vara ytterligare ett tillfälle att diskutera Kuba.Yleisten asioiden ja ulkosuhteiden neuvoston kesäkuussa järjestettävässä istunnossa on jälleen tilaisuus keskustella Kuubasta.
 • riksdagen
 • riksmöteett
 • tillställningenDenna tillställning var öppen för allmänheten och sändes på webbplatsen.Tilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. Fru talman! Jag hoppas att så många ledamöter som möjligt kommer att anta vårt erbjudande och att deras närvaro hädanefter kommer att göra frågestunden till en livligare tillställning.Arvoisa puhemies, toivon, että mahdollisimman monet parlamentin jäsenistä tarttuvat tähän tarjoukseen ja että heidän läsnäolonsa ansiosta kyselytunnista tulee vastaisuudessa eläväisempi tilaisuus.

Sanan tilaisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tilaisuudessa puhuttiin koulun laajentamisesta.
 • Minulle avautui tilaisuus näyttää taitoni.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja