ReseptitTietovisatViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tilintarkastus käännös suomi-ruotsi

  • överklagande
    I överklagandet gör de överklagande advokaterna en jämförelse mellan ekonomisk brottslighet och rån.Instansen köpte inte argumenten utan avslog överklagandet och yrkandet om ersättning för kostnader.
  • revisionen
    Lagstadgad revision är en viktig fråga för EU.Lakisääteinen tilintarkastus on Euroopan kannalta sangen tärkeä asia. Bättre revisioner måste i framtiden få en avskräckande effekt för bedrägeri och korruption.Parempi tilintarkastus varmastikin estää petoksia ja lahjontaa. Parlamentet ville ha en åtskillnad mellan ekonomistyrning och revisionsfunktioner.Parlamentti halusi, että varainhoidon valvonta ja tilintarkastus erotetaan toisistaan.

Sanan tilintarkastus määritelmät

  • yrityksen, asunto-osakeyhtiön, yhdistyksen tai julkisyhteisön tilinpäätöksen, kirjanpidon ja hallinnon tarkastus; talousyksikön tilinpäätöksen tutkiminen, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta

Esimerkit

  • Tilintarkastus on minkä tahansa kokoisen tai lakisääteisen muodon omaavan ansaintataloudellisen tai muun talousyksikön tilinpäätöksen tai siihen verrattavan informaation riippumatonta tutkimusta, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta. (Satopää, Rauno: Hyvän tilintarkastustavan käsitteellistäminen. Turku 2019

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja