ViihdeTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan todellinen käännös suomi-ruotsi

 • verklig
  Tillväxt, ja, men även förstärkning av de grundläggande pelarna, en verklig sammanhållning, en verklig enighet.Kasvua kannatamme, mutta on turvattava perusta, todellinen koheesio, todellinen läheneminen. Det finns en verklig fara för våld och det finns en verklig fara för tvetydighet kring det som händer.Väkivallan uhka on todellinen, ja tapahtumiin liittyvän hämmennyksen vaara on sekin todellinen. Något sådant skulle vara en verklig katastrof.Se olisi todellinen katastrofi.
 • äkta
  Hur kan ett äkta parlament annars fungera, eller är detta inte ett äkta parlament?Miten muuten voisi todellinen parlamentti toimia, vai onko tämä todellinen parlamentti? Detta var en äkta europeisk undersökning.Se oli todellinen eurooppalainen tutkimus. Ni ser alltså att även vi har ett äkta engagemang i denna fråga.Näette siis, että tämä on meillekin todellinen tavoite.
 • faktisk
  Faktisk interaktivitet är fortfarande sällsynt.Todellinen vuorovaikutus on edelleen harvinaista. I varje fall är det likafullt den faktiska situationen.Todellinen tilanne on joka tapauksessa tällainen. Ett turkiskt medlemskap skulle faktiskt vara en stor tillgång för EU.Itse asiassa Turkin liittyminen olisi todellinen etu EU:lle.
 • reell
  Möjligheten till framsteg är reell och man måste försöka utnyttja den.Edistymismahdollisuus on todellinen, ja se on pyrittävä hyödyntämään. Jag anser att vi har en reell möjlighet.Mielestäni meillä on todellinen tilaisuus. Reell konvergens kräver olika politik.Todellinen lähentyminen vaatii erilaisia politiikkoja.
 • sann
  Endast sann rättvisa kan garantera fred för oss alla.Vain todellinen oikeudenmukaisuus voi taata rauhan meille kaikille. För att uppnå sann solidaritet krävs slutligen att vi skapar en energigemenskap.Lopuksi, todellinen yhteenkuuluvuus edellyttää energiayhteisön luomista. I detta avseende är Ryssland en sann medlem av den europeiska familjen av nationer.Tässä suhteessa Venäjä on eurooppalaisen kansojen perheen todellinen jäsen.
 • aktuell
  Detta är en verklig och aktuell fråga i synnerhet för kvinnor.Syrjintä on hyvin todellinen ja läheinen kysymys erityisesti naisille. Men piratverksamheten är fortfarande en uppenbar och aktuell fara i farvattnen runt Afrikas horn.Merirosvous on kuitenkin todellinen uhka Afrikan-sarvea ympäröivillä vesillä. Kvinnornas situation i landsbygdsområden är en högst konkret och aktuell fråga för EU.kirjallinen. - (RO) Maaseudun naisten tilanne on Euroopan unionille hyvin todellinen ja ajankohtainen aihe.
 • effektiv
  Europeiska unionen måste spela sin roll som effektiv förhandlare och inleda en verklig dialog.EU:n on hoidettava oma osuutensa, toimittava tehokkaana neuvottelijana ja käynnistettävä todellinen vuoropuhelu. Detta kommer också att bli det verkliga beviset på att CARS 21 kommer att vara effektiv.Se olisi myös todellinen todiste CARS 21:n tehokkuudesta. Det är det enda sättet att se till att konsumenterna verkligen skyddas effektivt.Vain sillä tavoin voidaan taata todellinen ja tehokas kuluttajien suojelu.
 • faktamässig
 • faktuell
 • genuin
  Smycket är gjort av genuint silver.
 • objektivett
  Men det är, objektivt sett, inte det verkliga skälet till detta kommissionsförslag.Objektiivisesti tarkasteltuna tämä ei kuitenkaan ole komission ehdotuksen todellinen syy.
 • rätten
  Järnvägsresenärers rätt till ersättning är ett steg i rätt riktning och jag välkomnar Sterckxbetänkandet.Rautatieliikenteen matkustajien oikeudet korvauksiin ovat todellinen edistysaskel, ja kannatan Sterckxin mietintöä. Alla våra medborgare är verkligt angelägna om att detta görs på rätt sätt.Todellinen huolenaihe kaikille kansalaisillemme on se, että tämä pitäisi tehdä kunnolla. Betänkandet i dag måste stödjas eftersom det är ett verkligt och positivt steg i rätt riktning.Tänään esiteltyä mietintöä on kannatettava, koska se on todellinen edistysaskel oikeaan suuntaan.
 • saklig
  Det verkliga problemet är hur folken skall kunna göra motstånd och kräva sin rätt till saklig information.Todellinen ongelma on se, että kansojen on noustava vastarintaan ja ajettava oikeuttaan saada todellista tietoa. Den senaste tidens händelser kräver att medlemsstaterna har en seriös och saklig inställning, särskilt euroländerna.Tämänhetkiset tapahtumat edellyttävät, että jäsenvaltiot, erityisesti euroalueen valtiot, hyväksyvät vakavasti otettavan ja todellinen kannan.
 • typisk
  Detta ignorerar den verkliga världen och illustrerar det typiskt kortsiktiga tänkandet i EU.Näin todellinen maailma jätetään huomioimatta, mikä on EU:lle tyypillistä lyhytnäköisyyttä. Det kommer att vara ett test efter att Sydafrika självt vägrades handelstillträde till Lomé, eftersom det inte var ett typiskt Lomé-land.Tämä on oleva sopimuksen todellinen koetinkivi, kun Etelä-Afrikalta itseltään ensin evättiin pääsy Lomén sopimuksen piiriin siksi, että se ei ollut tyypillinen Lomé-sopimusmaa.

Esimerkit

 • Huonon valmistautumisen vuoksi kohtasimme todellisia vaikeuksia.
 • Useimmille meistä maailma jossa elämme on todellinen.
 • Maalivahdin virhe oli todellinen emämunaus.
 • Sen päivän muistan todellisena mustana sunnuntaina.

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja