TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan todistaa käännös suomi-ruotsi

 • bevisa
  Det är bara det, att han aldrig kan bevisa det!Hän ei vain voi koskaan todistaa sitä! Ingen kan bevisa att han inte är korrumperad.Kukaan ei voi todistaa, ettei hän ole korruptoitunut. Det är ett faktum grundat på erfarenhet som går att bevisa.Se on kokemukseen perustuva tieto, joka voidaan todistaa.
 • bevittnaAnnars kommer vi att få bevittna en verklig antieuropeisk kraft som reser sig.Muussa tapauksessa saamme todistaa Euroopan unionin todellisen vastustuksen kasvua. Marocko har i stort sett stängt sina gränser för alla som skulle kunna bevittna dessa händelser.Marokko on pitkälti sulkenut rajansa niiltä, jotka voisivat todistaa nämä tapahtumat. Just nu kan tragedin bevittnas på Lampedusa; och det är en allvarlig tragedi.Tällä hetkellä murhenäytelmää voidaan todistaa Lampedusassa, ja kyse on vakavasta murhenäytelmästä.
 • attesteraTestamentet var inte giltigt eftersom det inte var attesterat.Revisorn attesterade dokumentet.
 • ge sin vittnesbörd
 • visa
  Nu har vi chansen att visa att vi är seriösa.Nyt meillä on tilaisuus todistaa, että olemme vakavissamme. Med dagens resolution vill vi dock inte bara visa upp det allmänna deltagandet.Tämänpäiväisellä päätöslauselmalla emme kuitenkaan halua vain todistaa yhteistä osanottoa. Med andra ord visar det på vår beslutsamhet att genomföra detta mandat fullt ut.Tämä todistaa päättäväisyytemme hyödyntää valtuuksiamme täysimääräisesti.
 • vittna
  Min kollega här kan verkligen vittna om detta. Hon kommer från Irland.Kollegani voi varmasti todistaa asian paikkansa pitävyyden. Hän nimittäin on kotoisin Irlannista. Jag kan vittna om detta, herr talman, och önskar uttrycka vår tacksamhet.Arvoisa puhemies, voin todistaa tämän ja haluan ilmaista kiitollisuuteni. Öppenheten har varit fullständig, vilket flera kolleger kan vittna om.Asian käsittely on ollut täysin avointa, ja monet kollegat voivat sen todistaa.
 • vittna omMin kollega här kan verkligen vittna om detta. Hon kommer från Irland.Kollegani voi varmasti todistaa asian paikkansa pitävyyden. Hän nimittäin on kotoisin Irlannista. Jag kan vittna om detta, herr talman, och önskar uttrycka vår tacksamhet.Arvoisa puhemies, voin todistaa tämän ja haluan ilmaista kiitollisuuteni. Öppenheten har varit fullständig, vilket flera kolleger kan vittna om.Asian käsittely on ollut täysin avointa, ja monet kollegat voivat sen todistaa.

Sanan todistaa määritelmät

Esimerkit

 • Voin todistaa asian.
 • Olin todistamassa tapahtumaa.
 • Todistin asiassa valan velvoittamana.
 • Pekka todisti kadulla.
 • Matti todisti lausekkeen oikeaksi.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja