ReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotViihde

Sanan toimeksianto käännös suomi-ruotsi

  • uppdragen
    Det måste också vara ett brådskande uppdrag för rådet.Myös tämä on kiireellinen toimeksianto neuvostolle. Den definition som föreslås för termen ?uppdrag? är mera exakt.Termille "toimeksianto" ehdotettu määritelmä on paljon tarkempi. Det uppdrag som ministerrådet enhälligt gav har genomförts.Ministerineuvoston yksimielisesti antama toimeksianto on täytetty.
  • föreläggande
  • mandatHan har mandat, men av vilken sort?Hänellä on toimeksianto, mutta millainen se on? ENISA:s mandat är obestridligt komplext.ENISAN toimeksianto on eittämättä monimutkainen. Så kanske det är, men Monuc har ett ”kapitel 7-mandat”.Tämä voi pitää paikkansa, mutta MONUCilla on 7 lukuun perustuva toimeksianto.
  • uppgiften
    Motsvarande uppgift bekräftades av allmänna rådet den 25 januari 1999.Tätä koskeva toimeksianto hyväksyttiin yleisten asioiden neuvostossa 25. tammikuuta 1999. En annan aspekt som inte tydligt har formulerats i den gemensamma resolutionen är vilken uppgift interimskommissionen skall ha.Toinen seikka, jota ei ole muotoiltu selvästi yhteisessä päätöslauselmassa, on väliaikaisen komission toimeksianto. Inte mindre viktigt förtydligar man också att det inte ska förekomma några konflikter mellan ett nationellt tillsynsorgans uppgift och dess roll inom CEIOPS.Tärkeää on myös selkeyttää, että kansallisen valvojan toimeksianto ja sen tehtävät CEIOPS:ssä eivät saa olla ristiriidassa.

Sanan toimeksianto määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja