TietovisatReseptitBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan toisinpäin käännös suomi-ruotsi

  • tvärtom
    Det borde verkligen ha varit tvärtom.Tietenkin asian olisi pitänyt edetä toisinpäin. För övrigt: det är medborgarna som skall kontrollera staten, inte tvärtom!Muuten: kansalaisten on valvottava valtiota eikä toisinpäin! Men vi är inte införstådda med att man varje gång som vi beslutar något säger att det måste göras tvärtom, och sedan återigen tvärtom!Emme kuitenkaan hyväksy sitä, että aina, kun päätämme jotakin, meille sanotaan, että asia on tehtävä toisinpäin ja sitten taas toisinpäin!
  • vice versaIsrael måste erkänna Hamas och inleda en dialog med dem, och vice versa - Hamas måste erkänna Israel.Israelin on tunnustettava Hamas ja aloitettava vuoropuhelu sen kanssa, ja sama pätee toisinpäin - Hamasin on tunnustettava Israel.

Esimerkit

  • Käännä se toisinpäin.
  • Opas muistutti että Roma on toisinpäin amor.
  • Kun lääkärin vastaanotolla on pelottanut vallan mahdottomasti, voi leikissä kääntää roolit toisinpäin ja suorittaa toimenpiteen vaikka nallelle.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja