ViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan toistaa käännös suomi-ruotsi

 • upprepa
  . (EN) Jag kan bara upprepa vad jag har sagt.. (EN) Voin vain toistaa, mitä sanoin. Vi får inte upprepa det misstaget.Me emme saa toistaa tätä virhettä. Denna situation får inte upprepas.Tätä tilannetta ei voida toistaa.
 • repeteraMen jag har inte tid att repetera dem nu.Minulla ei kuitenkaan ole nyt aikaa toistaa niitä. Herr talman! Jag skall inte repetera vad de tidigare talarna har sagt om behovet av det här direktivet.Arvoisa puhemies, tarkoitukseni ei ole toistaa sitä, mitä aiemmat puhujat ovat jo todenneet tämän direktiivin tarpeellisuudesta. För dem är energi först och främst en fråga om tillväxt och utveckling, men de behöver inte repetera våra misstag.Näille maille energia tarkoittaa ennen kaikkea kasvua ja kehitystä, mutta niiden ei tarvitse toistaa meidän virheitämme.
 • dupliceraAvsikten är att främja efterlevnad snarare än att duplicera Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna.Tarkoitus ei ole toistaa Euroopan ihmisoikeussopimuksen sisältöä vaan edistää sen johdonmukaista noudattamista. Vi har hört mycket kritik mot projektet med påståenden om att det kommer att öka byråkratin eller duplicera nationell lagstiftning och gemenskapslagstiftning.Olemme kuulleet hankkeesta paljon kritiikkiä, väitteitä siitä, että se lisää byrokratiaa tai toistaa olemassa olevaa kansallista tai yhteisön lainsäädäntöä.
 • spela
  I detta skede skulle jag återigen vilja betona att i ett initiativ av denna kaliber måste Europaparlamentet spela en mer avgörande roll.Tässä yhteydessä haluan toistaa, että parlamentilla olisi tämän suuruusluokan aloitteessa pitänyt olla paljon ratkaisevampi rooli. Här vill jag upprepa bland andra Claude Turmes och Rebecca Harms uttalanden och säga att de sociala frågorna inte får spelas ut mot miljöfrågorna.Haluan toistaa muun muassa Claude Turmesin ja Rebecca Harmsin sanat ja todeta, ettei sosiaaliasioita ja ympäristöasioita pidä asettaa vastakkain. Kan du spela gitarr?
 • spela uppSpela inte upp filmen förrän jag kommer tillbaka.Då får ni spela upp pjäsen!

Sanan toistaa määritelmät

 • tehdä uudelleen
 • sanoa uudelleen

Esimerkit

 • Tiedemiehet yrittivät toistaa koetta.
 • Voisitko toistaa oikean vastauksen?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja