VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitNauris.fiBlogit

Sanan toistaiseksi käännös suomi-ruotsi

 • än så länge
  Han har än så länge vägrat att göra detta.Hän on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta sitä. Än så länge har vi inte några resultat.Toistaiseksi mitään testituloksia ei ole vielä saatavilla. Än så länge är vi bara i början.Toistaiseksi olemme nähneet vain alun.
 • för tillfället
  För tillfället finns det inget samförstånd.Toistaiseksi yksimielisyyttä ei ole saavutettu. Det är vad jag kan säga för tillfället.Tämän enempää en voi toistaiseksi kertoa. För tillfället har föredraganden fullkomligt rätt.Toistaiseksi esittelijä on täysin oikeassa.
 • hittills
  Hittills har han inte gjort det.Hän ei ole toistaiseksi tehnyt niin. Detta har hittills kommit oss väl till pass.Tämä on ollut toistaiseksi hyvä menetelmä. Hittills har EU nöjt sig med att predika.Toistaiseksi Euroopan unioni on vain saarnannut.
 • tills vidare
  Detta är tills vidare inte aktuellt.Se ei ole toistaiseksi esityslistalla. En form av stöd kommer att bli nödvändig tills vidare.Toistaiseksi tullaan tarvitsemaan jonkinlaista tukea. Tills vidare kan min grupp ännu inte ställa sig bakom ert betänkande.Minun ryhmäni ei voi toistaiseksi tukea mietintöänne.
 • tillsvidare
  Tillsvidare utgår man från tidsperioden nu kommande juni - juli.Toistaiseksi lähdetään siitä, että ne pidetään kesä-heinäkuussa. Jag är tillsvidare skeptisk till idén.Toistaiseksi suhtaudun tähän ajatukseen epäilevästi. Förenade kungariket kan alltså tillsvidare inte medverka.Yhdistynyt kuningaskunta ei voi toistaiseksi ottaa osaa tähän.

Sanan toistaiseksi määritelmät

 • tällä hetkellä niin kauan kun asian tila pysyy samana; ainakaan vielä
 • pysyvästi eteenpäin, määrittelemättä päättymisajankohtaa (usein sopimuksissa

Esimerkit

 • Toistaiseksi en aio välittää ongelmasta.
 • Jos työvoiman tarve on jatkuvaa, tulee solmia toistaiseksi voimassa oleva työsopimus.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja