TV-ohjelmatNauris.fiTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan toive käännös suomi-ruotsi

 • önskemålett
  Detta innebär ett önskemål om ökad, varaktig stabilitet i fråga om riktlinjerna.Tähän sisältyy myös toive liikkuvuuden lisäämisestä ajan mittaan, mikä olisi huomioitava suuntaviivoissa. Detta önskemål är diametralt motsatt den albanska rörelsens krav på självbestämmande.Tämä toive on täysin vastakkainen albanialaisliikkeen esittämien itsemääräämisvaatimusten kanssa. Det är parlamentets önskemål från förra året och vi vill säkerställa att dessa pengar för Rechar och Retex verkligen används.Tämä on parlamentin viimevuotinen toive, ja me haluamme varmistaa, että nämä RECHARille ja RETEXille myönnetyt määrärahat todella käytetään.
 • önskanen
  Detta är också min grupps uttryckliga önskan.Tämä on myös ryhmäni nimenomainen toive. Detta är tillfället att uppfylla denna önskan.Nyt on aika täyttää tämä toive. Denna önskan förverkligades inte, av flera skäl.Tämä toive ei toteutunut useista syistä.
 • aspiration
 • förhoppningen
  Tyvärr har denna förhoppning inte förverkligats.Valitettavasti tämä toive ei ole toteutunut. Det framgår klart av morgonens debatt att vi alla delar denna förhoppning.Tämänaamuisesta keskustelusta kävi selkeästi ilmi, että tämä on meidän kaikkien yhteinen toive. Jag tror att detta också var ordförandeskapets och kommissionens förhoppning.Uskoakseni se oli myös neuvoston puheenjohtajavaltion ja komission toive.
 • förväntningen
  Jag hade höga förväntningar och blev inte besviken.
 • önskedröm, förväntningar, önskan, begäran
 • utsikten
  Det är ett faktum, och det skulle vara ett politiskt misstag av oss att underskatta det, att Turkiets utsikter till EU-medlemskap banade vägen för Erdoganregeringens reformer.Tekisimme poliittisen virheen, jos aliarvioisimme sitä tosiasiaa, että Turkin toive Euroopan unionin jäsenyydestä tasoitti tietä Erdoganin hallituksen uudistuksille. Man har en fin utsikt över havet från klippkanten.Utsikten vetter mot väster.

Sanan toive määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja