BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeJääkiekon MMHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan totta kai käännös suomi-ruotsi

 • självklartStabilitet är självklart en allmännytta!Totta kai vakaus on yleinen etu! Självklart måste vi agera, och det i flera riktningar.Totta kai on toimittava, ja vielä moneen suuntaan. Självklart ställer jag mig positiv till den utveckling och öppning som sker i Kina.Totta kai suhtaudun myönteisesti Kiinassa tapahtuvaan kehitykseen ja avautumiseen.
 • förstås
  Eftersom problemen är globala är det förstås globala lösningar som krävs.Kun ongelmat ovat maailmanlaajuisia, totta kai niihin tarvitaan myös maailmanlaajuiset ratkaisut. Jag var också föredragande för Turkiet tidigare, men den rollen har förstås blivit ännu svårare nu.Olen itsekin ollut Turkkia koskevan mietinnön esittelijä, mutta tehtävästä on, totta kai, tullut nyt entistäkin vaikeampi. Jag trodde att jag talade en så tydlig engelska att de skulle klara det alldeles utmärkt, men jag ska förstås ta det lugnare.Luulin puhuvani niin selvää englantia, että he pysyisivät mukana, mutta hidastan totta kai vauhtia.
 • givetvis
  Givetvis måste vi övervaka EU:s gränser.Totta kai meidän on valvottava Euroopan rajoja. Han sade till mig: " Givetvis finns det en generationsklyfta.Hän sanoi minulle: "Totta kai sukupolvien välinen kuilu on olemassa. Vi vill givetvis uppmuntra och stimulera till en livlig debatt och diskussion om den europeiska agendan och de europeiska frågorna.Totta kai me haluamme kannustaa ja stimuloida elävää väittelyä ja keskustelua EU:n toimintasuunnitelmasta ja eurooppalaisista aiheista.
 • naturligtvis
  Naturligtvis är det ett exceptionellt stöd.Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Naturligtvis vill vi alla öka tillväxten.Totta kai me kaikki haluamme kasvua. Naturligtvis finns det asymmetrier!Totta kai markkinoilla on vinoutumia!
 • såklart

Sanan totta kai määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja