TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan turvallinen käännös suomi-ruotsi

  • säkeren
    En norm är antingen säker eller inte säker.Normi joko on turvallinen tai se ei ole turvallinen. Säker lastning och lossning av bulkfartygIrtolastialusten turvallinen lastaaminen ja lastinpurkaminen Den kommer helt säkert att vara lika säker som Fort Knox.Se on varmasti yhtä turvallinen kuin Fort Knox.
  • riskfri
    Hit hör naturligtvis också spårande och riskfri förvaring av det stulna kärnmaterialet.Tähän kuuluu tietenkin myös anastetun ydinmateriaalin jäljitys ja turvallinen varastointi.
  • trygg
    Trygg och miljöriktig fartygsåtervinning (debatt)Turvallinen ja ympäristön kannalta järkevä alusten kierrätys (keskustelu) Vi baserar vår strategi på att vara en trygg och pålitlig partner, inte en spak och svag satellit.Strategiamme perustuu siihen, että olemme turvallinen ja luotettava kumppani, emme säyseä ja heikko satelliittivaltio. De föreslagna utkasten till förordning syftar till att skapa en trygg miljö och avlägsna befintliga blockeringar från systemet.Ehdotetuilla asetuksilla pyritään luomaan turvallinen ympäristö ja poistamaan järjestelmästä nykyiset esteet.

Sanan turvallinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja