HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan turvapaikka käännös suomi-ruotsi

 • asylen
  Vi kräver en human asyl- och invandringspolitik.Tarvitsemme inhimillistä turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Högnivågruppen "Asyl och migrationKorkean tason turvapaikka- ja maahanmuuttotyöryhmä När det gäller asyl har vi i huvudsak inga problem med varandra.Turvapaikka-asioissa meillä ei ole keskinäisiä ongelmia suurten linjojen osalta.
 • fristad
  Offer för förföljelse måste garanteras en fristad i EU.Vainion uhreille on taattava turvapaikka EU:ssa. Många saker är dock lättare att leva med om människor har en fristad, eller en chans att dra sig undan.Monet asiat on kuitenkin helpompi kestää, jos ihmisillä on turvapaikka tai mahdollisuus vetäytyä suojaan. Europa skall vara en fristad för människor som förföljs och riskerar att dödas i andra länder.Euroopan on oltava turvapaikka muissa maissa vainon kohteeksi tai hengenvaaraan joutuneille.
 • skyddett
  Detta skulle innefatta människor som har släppts in som flyktingar eller som beviljats en extra form av skydd.Tämä käsittäisi myös sellaiset henkilöt, joille on myönnetty turvapaikka tai jotka ovat jonkinlaisen täydentävän suojelun alaisia. Därmed har man också givit bevis på att Mercosur är betydligt mycket mer än bara en frihandelszon - det är ett politiskt område där demokratin kan finna skydd.Se on myös osoitus siitä, että Mercosur on paljon enemmän kuin pelkkä vapaakauppa-alue - se on poliittinen alue, jossa demokratialla on turvapaikka. Vi förkastar den hårda högeråsikten hos de konservativa ledamöterna i PPE-DE-gruppen som vill begränsa rätten till asyl och skydd.Torjumme niiden PPE:tä edustavien konservatiivien jyrkän oikeistolaisen näkemyksen, jotka pyrkivät rajoittamaan turvapaikka- ja suojeluoikeutta.
 • tillflyktsorten
  Venezuela har varit en tillflyktsort för många.Venezuela on ollut monille turvapaikka. Vi behöver även förse folket med teknik så att de kan kommunicera fritt och få tillgång till information, och EU måste vara en tillflyktsort för fritänkare.Kansalaisille on lisäksi vietävä tekniikkaa, jotta he voivat viestiä vapaasti ja hankkia tietoa, ja EU:n on oltava vapaa-ajattelijoiden turvapaikka.

Sanan turvapaikka määritelmät

 • turvallinen paikka, josta haetaan suojaa ja tukea pelättäessä tai vaaran uhatessa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja