VaihtoautotReseptitViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan turvassa käännös suomi-ruotsi

  • säkeren
    Är man säker när friheten inte längre garanteras?Olemmeko turvassa, jos vapauksia ei enää taata? Våra medborgare har rätt att leva i en trygg och säker värld.Kansalaisilla on oikeus elää turvassa. Vår väg av förvandling började med en mycket enkel idé: att varje medborgare måste känna sig säker.Muutos lähti liikkeelle hyvin yksinkertaisesta ajatuksesta: siitä, että jokaisen kansalaisen on voitava tuntea olevansa turvassa.
  • i säkerhetMajoriteten av kurderna är fredsälskande människor precis som vi, som inte önskar annat än att få leva i säkerhet och fred.Suurin osa kurdeista on samanlaisia rauhaa rakastavia ihmisiä kuin me kaikki, jotka emme halua mitään muuta kuin elää rauhassa ja turvassa. I Europa kan vi också leva i säkerhet för att vi har en engagerad polisstyrka, som vi måste vara tacksamma mot i detta avseende.Pystymme elämään Euroopassa turvassa myös siksi, että meillä on asiaansa sitoutuneet poliisivoimat, joita on tässä vaiheessa kiitettävä. Det som jag och mina kolleger fick veta av polisen är att offren frivilligt samarbetar med polisen så snart de och deras familjer är i säkerhet.Sain kollegojeni kanssa poliisilta sellaisen neuvon, että uhrit tekevät poliisin kanssa yhteistyötä vasta, kun he ja heidän perheensä ovat turvassa.
  • trygg
    Våra medborgare ska inte bara vara trygga, de ska känna sig trygga.Kansalaisten on sekä oltava turvassa että koettava olonsa turvalliseksi. Våra medborgare har rätt att leva i en trygg och säker värld.Kansalaisilla on oikeus elää turvassa. Man har sagt oss att Alan lever och är trygg, men inte vem som håller honom fängslad.Meille kerrotaan Alanin olevan elossa ja turvassa, mutta emme tiedä, kuka häntä pitää vangittuna.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja