TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan työsopimus käännös suomi-ruotsi

  • anställningsavtalAlltför många har korta anställningsavtal som varvas med arbetslöshet, och många ungdomar - också de med goda kvalifikationer - har små möjligheter att få mer långvariga anställningsavtal.Liian monilla heistä on lyhytaikainen työsuhde ja he ovat usein välillä työttöminä, ja monilla nuorilla - myös hyvin pätevillä - on vain vähän mahdollisuuksia saada vakinaisempi työsopimus. Den grövsta åtgärden som uppenbart trotsar grundläggande mänskliga rättigheter syftar till att genom lag suspendera en arbetstagares personliga anställningsavtal när denne deltar i en strejk.Kaikkein loukkaavin on kuitenkin perusihmisoikeuksia räikeästi rikkova toimenpide, jolla työntekijän henkilökohtainen työsopimus voidaan lain mukaan lopettaa, jos hän osallistuu lakkoon.
  • anställningskontraktDet innebär inga särskilda rättigheter eller förmåner för kortinnehavare eftersom det krävs att det redan finns ett anställningskontrakt.Sillä ei tarjota kortin haltijoille mitään erityisiä oikeuksia tai etuja, koska siinä edellytetään, että työsopimus on jo tehty. Jag talar inte om människor som arbetar på den svarta marknaden, utan om människor som har officiella arbetstillstånd och som hade anställningskontrakt med välkända företag i Flandern.En puhu harmaan talouden työntekijöistä, vaan ihmisistä, joilla on virallisesti oikeus työntekoon ja joilla oli työsopimus tunnettujen flanderilaisten yritysten kanssa.
  • arbetsavtal
  • arbetsavtal; anställningsavtal

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja