ViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan tyydyttävä käännös suomi-ruotsi

  • tillfredsställandeDet är inte alls tillfredsställande.Tämä ei voi mitenkään olla tyydyttävä ratkaisu. Ert svar var mycket tillfredsställande.Vastauksenne oli varsin tyydyttävä. Denna text är långt ifrån tillfredsställande.Tämä teksti ei ole lähestulkoonkaan tyydyttävä.
  • acceptabelMen till syvende och sist är detta en acceptabel lösning.Loppujen lopuksi ratkaisu on kuitenkin tyydyttävä. Samtidigt som vi ger akt på de känsliga problemen, måste vi inom ramen för de givna förutsättningarna finna en lösning som är acceptabel för alla parter.Meidän pitää näiden reunaehtojen puitteissa yrittää löytää kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu ottaen samalla huomioon asian arkaluonteisuus. Jag tror att vi måste ge stöd åt försöken att finna en ömsesidigt acceptabel lösning under beskydd av FN, snarare än att göra partiska uttalanden.Katson, että on tuettava pyrkimyksiä löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu Yhdistyneiden Kansakuntien alaisuudessa, sen sijaan että annetaan puolueellisia lausuntoja.
  • antagbar
  • drägligFör att temperaturen ska kunna hållas på en dräglig nivå måste vagnarna ha tillräckligt stora ventilationsöppningar.Vi blir tvingade att jobba längre för att få ihop till en dräglig pension.
  • godtagbarKompromissen är godtagbar för kommissionen.Komission mielestä kompromissi on tyydyttävä. Därför har vi tydliggjort att denna kompromiss, som vi uppnådde, i sin formulering är bindande för oss och godtagbar.Sen vuoksi olemme tehneet selväksi, että nyt aikaansaatu kompromissi on muotoilultaan meitä sitova ja myös meitä tyydyttävä. Denna dialog måste ske i syfte att hitta en ömsesidigt godtagbar lösning på Tibetfrågan så snart som möjligt.Vuoropuhelua on käytävä, jotta Tiibetin kysymykseen voitaisiin löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu mahdollisimman pian.
  • nöjaktigDetta är ett av de ämnen som har behandlats på djupet under dessa veckor och jag anser att det är ett av de ämnen där det bör gå att finna en nöjaktig lösning.Tämä on yksi niistä aiheista, jota on käsitelty syvällisesti näiden viime viikkojen aikana ja luulen, että se on yksi niistä asioista, joihin on mahdollista löytää tyydyttävä ratkaisu.
  • plausibel
  • tillfredställandeJag är rädd för att er förklaring inte är tillfredställande.Pelkäänpä, ettei selityksenne ole tyydyttävä. Världssamfundet måste stå enat om vi ska kunna hitta en tillfredställande lösning.Kansainvälisen yhteisön on toimittava yksimielisesti, jotta löydetään tyydyttävä ratkaisu. Situationen är inte särskilt tillfredställande och våra utskott borde samarbeta kring denna årsrapport.Tämä ei ole aivan tyydyttävä tilanne, ja näiden kahden parlamentin valiokunnan pitäisikin tehdä yhteistyötä tämän vuotuisen raportin yhteydessä.

Sanan tyydyttävä määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja