BlogitVaihtoautotTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan tyytyväinen käännös suomi-ruotsi

 • nöjden
  Jag är därför mycket nöjd med detta.Olen siis hyvin tyytyväinen tähän. Jag är fullständigt nöjd med detta.Olen täysin tyytyväinen tähän. Min grupp skulle vara nöjd med det.Siihen ryhmäni olisi tyytyväinen.
 • tillfredsställdMen jag är varken tillfredsställd eller lugnadMutta en ole sen enempää tyytyväinen kuin levollinenkaan. Titta hur ung jag är, hur aktiv jag är, hur alert och tillfredsställd jag är med arbetet!Katsokaa, miten nuori ja aktiivinen olen, miten pirteä ja tyytyväinen työhöni! Fru Zimmermann, jag tror att herr Nassauer bör ha blivit tillfredsställd av ert svar.Rouva Zimmermann, käsittääkseni herra Nassauerin pitää olla tyytyväinen saamaansa vastaukseen.
 • belåten
  Politbyrån skulle vara belåten med detta.Politbyroo olisi tähän tyytyväinen. Jag har dock också anledning till att vara belåten.Minulla oli kuitenkin syitä olla myös tyytyväinen. Jag är mycket belåten över att omröstningen om betänkandet kommer att ske i morgon.Olen hyvin tyytyväinen, että äänestämme huomenna tästä asiasta.
 • glad
  Jag är glad över att den har tagits upp.Olen tyytyväinen siihen, että asiaa on alettu käsitellä. Jag är glad att det var just detta som hände.Olen tyytyväinen, että näin on käynyt. Jag är glad över att ni tog upp den.Olen tyytyväinen siihen, että mainitsitte sen.
 • lycklig
  Jag hoppas att hon blir lycklig och får möjlighet att förverkliga sig själv i framtiden.Toivon, että hän on onnellinen ja tyytyväinen tulevaisuudessa. Detta innebär att en aktör aldrig känner sig lycklig så länge som det finns risker.Tämä merkitsee, että toimija ei ole koskaan tyytyväinen niin kauan, kun on riskejä. För det första välkomnar jag Euro plus-paktens födelse, det är en lycklig tilldragelse.Ensinnäkin olen tyytyväinen Euro Plus -sopimukseen, mikä on myönteinen toimenpide.
 • nöjtettParlamentet är nöjt med de mål som vi har uppnått.Parlamentti on tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin. Ändå tycker jag att kommissionen nöjt sig för snabbt.Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että komissio on liian helposti tyytyväinen. Det ligger ett resultat på bordet som parlamentet kan vara nöjt med.Pöydällä on tulos, johon parlamentti voi olla tyytyväinen.
 • tillfredsJag är faktiskt helt tillfreds med det.Olen siihen todellakin tyytyväinen. Jag är särskilt tillfreds med de synpunkter han har lämnat.Olen erityisen tyytyväinen hänen esittämiinsä huomautuksiin. Jag är inte tillfreds med att dessa frågor har tagits upp.En ole tyytyväinen siihen, että näillä asioilla on käyty kauppaa.
 • tillfredställd

Sanan tyytyväinen määritelmät

Esimerkit

 • Ihmiset ovat keskimäärin aika tyytyväisiä työhönsä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja