HoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitNauris.fi

Sanan useimmiten käännös suomi-ruotsi

 • för det mesta
  De vet det för det mesta bättre själva.He tietävät sen kyllä useimmiten paremmin. Offren är för det mesta de små barnen.Uhreina ovat useimmiten lapset. För det mesta är det bara de mest dramatiska fallen som de får veta något om.Useimmiten he saavat kuullakin vain erityisen dramaattisista tapauksista.
 • i stor utsträckning
 • mestadels
  En linjär nedskärning av bidragen är fantasilöst och mestadels orättvist - detta står fast.Suoraviivainen tukien supistaminen on mielikuvituksetonta ja useimmiten epäoikeudenmukaista, tämä on tosiasia. Trots den chockerande situationen har EU, som upphöjd värdegemenskap, mestadels valt en politik som går ut på artig tystnad.Järkyttävästä tilanteesta huolimatta EU ylevänä arvojen yhteisönä on useimmiten valinnut kohteliaan hiljaisuuden. Dessa handlingsprogram är endast sällan självändamål, och mestadels ett resultat av den fria konkurrensen.Kuluttajansuojatoimet ovat harvoin tavoitteita sinänsä vaan useimmiten ne ovat vapaan kilpailun seuraus.
 • oftast
  Det är oftast den bästa garantin för ett bra slutackord.Tämä on useimmiten paras takuu asian viemiselle hyvään päätökseen. Sanningen är oftast medelvägen.Useimmiten totuus on jotakin siltä väliltä. Hälso- och socialfrågorna går oftast hand i hand.Terveys- ja sosiaalikysymykset kulkevat useimmiten käsi kädessä.
 • till största delen
  Som jag har sagt många gånger har islam på många sätt svartmålats, till största delen av människor som inte vet något om den.Islamia, olen sanonut useita kertoja, on demonisoitu monella tapaa, ja useimmiten sen ovat tehneet ihmiset, jotka eivät tiedä siitä mitään. Detta är till största delen ett resultat av ekonomisk segregation, och i sådana fall kan den gällande lagstiftningen bara tillämpas i begränsad utsträckning.Useimmiten se on seurausta taloudellisesta eriytymisestä, ja silloin nykyisen lainsäädännön soveltamismahdollisuudet ovat rajalliset.
 • vanligtvis
  Vanligtvis är bara det omvända sättet möjligt.Useimmiten vain päinvastainen suuntaus on mahdollinen. Kristna förföljs vanligtvis av extremistgrupper.Kristittyjä vainoavat useimmiten ääriryhmät. Detta beror på att det vanligtvis är kvinnor och barn som är offer för fattigdom.Näin on siksi, että köyhyyden uhreja ovat useimmiten juuri naiset ja lapset.

Sanan useimmiten määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja