ViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan väline käännös suomi-ruotsi

 • instrumentett
  Det är inte det lämpliga instrumentet, men vi anser att det är det enda instrument som vi har till vårt förfogande.Se ei ole riittävä väline, mutta ymmärtääksemme se on ainoa käytettävissä oleva väline. Ett viktigt instrument, men inte mer än så: ett instrument.Tärkeä väline, mutta vain sitä: väline. Detta innebär att vi har ett tvåfaldigt instrument.Se tarkoittaa sitä, että meillä on kaksinkertainen väline.
 • medelett
  Herr talman! Budgeten är ett medel, inget mål.Arvoisa puhemies, talousarvio on väline eikä tavoite. Militära ingripanden är inte rätt medel för det här.Sotilaalliset toimet eivät ole mikään väline tätä varten. Forumet är ett medel, inte ett mål i sig.Foorumi on väline, ei päämäärä sinänsä.
 • redskapett
  Detta redskap är värt 36 miljarder euro.Tämä väline on arvoltaan 36 miljardia euroa. Det är ett redskap för att rasera demokratin.Se on demokratian lakkauttamisen väline. Det är därför idrotten är ett så viktigt redskap.Siksi liikunta on erittäin tärkeä väline.
 • verktygett
  Vi måste försöka finna ett annat verktyg.Meidän on pyrittävä löytämään jokin toinen väline. Budgeten är alltså ett verktyg för fokusering.Talousarvio on sen vuoksi keskeinen väline. Är detta bästa tänkbara verktyg?Onko se paras saatavilla oleva väline?

Sanan väline määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja