BlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan vaihtoehto käännös suomi-ruotsi

 • alternativett
  Biobränslen är inte ett rent alternativ.Biologiset polttoaineet eivät ole ympäristöä säästävä vaihtoehto. Detta är inget acceptabelt alternativ.Se ei ole hyväksyttävä vaihtoehto. Är decentralisering ett bättre alternativ?Onko hajauttaminen parempi vaihtoehto?
 • alternativ valett
 • sortimentett
 • urvalett
  Programmet är säkerligen en möjlighet och erbjuder dem ett urval möjligheter för att utveckla sig själva eller bygga upp nätverk på europeisk nivå.Tämä on ohjelma on varmasti yksi mahdollinen vaihtoehto, ja sillä tarjotaan nuorille valikoima eri tapoja kehittää itseään tai rakentaa eurooppalaisia verkostoja.
 • valett
  Terrorism är ett val: Ett tarvligt, fegt och grymt val.Terrorismi on vaihtoehto: halveksittava, pelkurimainen ja raaka vaihtoehto. Det är ett fegt val, och ett val som kommer att leda till misslyckande.Se olisi pelkurin vaihtoehto, joka kostautuisi myöhemmin. Detta är inget val, utan det har blivit en nödvändighet.Se ei ole vaihtoehto, vaan siitä on tullut välttämättömyys.
 • valmöjlighetDetta är en rättslig och moralisk skyldighet, inte en valmöjlighet.Se on oikeudellinen ja moraalinen velvoitteemme, ei mikään vaihtoehto. I många fall kommer fullt medlemskap inte att vara en valmöjlighet.Monissa tapauksissa täysi jäsenyys ei ole vaihtoehto. Jag har en mycket bra valmöjlighet. Jag har ett filter, jag har en knapp som heter radera.Minulla on kuitenkin erittäin hyvin toimiva vaihtoehto: minulla on suodatin, ja minulla on myös delete-näppäin.

Sanan vaihtoehto määritelmät

Esimerkit

 • Siinä tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua.
 • Tuohon leikkiin en lähde! -Ei ole paljon vaihtoehtoja!

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja