BlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiNauris.fiTietovisatVaihtoautot

Sanan vaikutus käännös suomi-ruotsi

 • intryckett
  Det gör ett starkt intryck varje gång en färjeolycka inträffar.Lauttaonnettomuudella on joka kerta voimakas vaikutus ihmisiin. Nu har vi en möjlighet att göra ett gott intryck.Meillä on nyt tilaisuus tehdä hyvä vaikutus. Om vårt bestående intryck är övervägande negativt kommer detta att påverka vårt arbete i motsvarande grad.Jos saamme hyvin kielteisen kuvan vaalien järjestelyistä, sillä on vastaava vaikutus työhömme.
 • påverkanen
  Nationell påverkan måste förhindras.Kansallinen vaikutus on estettävä. Vilken påverkan har molnbildningen?Mikä vaikutus on pilvien muodostumisella? Bullrets påverkan är följaktligen olika.Lentomelun vaikutus on sitä vastoin eri asia.
 • resultatett
  Parlamentets roll som medlagstiftare är central för att huvudinitiativen ska kunna genomföras med lyckat resultat.Teidän lainsäätäjän roolillanne on perustavanlaatuinen vaikutus näiden täytäntöönpanon onnistumiseen. Kan ni säga om man uppnått önskat resultat när det gäller forskarnas rön?Voitteko kertoa, onko tiedemiesten kannalta saavutettu toivottu vaikutus? Det är nödvändigt, säger man, att minska statsstödet för att få positiva resultat.Sanotaan, että on ratkaisevan tärkeää vähentää valtiontukea, jotta sillä olisi myönteinen vaikutus.
 • effekten
  En effekt är i alla fall tydlig.Yksi vaikutus on joka tapauksessa selvä. Jag tror snarare att den kommer att ha motsatt effekt.Luulen, että sillä on sangen päinvastainen vaikutus. Detta är den s.k. statistiska effekten.Tämä on niin kutsuttu tilastollinen vaikutus.
 • impression
 • inflytandeett
  Som industri har den ett världsomfattande inflytande.Merenkulkualalla on maailmanlaajuinen vaikutus. Oligarkernas inflytande är helt klart negativt.Oligarkkien vaikutus on ilmeisen negatiivinen. Lobbyister har stort inflytande i EU-systemet.Lobbaajilla on merkittävä vaikutus EU:n järjestelmään.
 • inverkan på ngt

Sanan vaikutus määritelmät

Esimerkit

 • voiman vaikutus kappaleeseen A
 • Yhdysvaltain ulkopolitiikalla on suuri vaikutus tilanteeseen.
 • Hänen sulavakäytöksisyytensä teki minuun vaikutuksen.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja