TV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan vakuutus käännös suomi-ruotsi

  • försäkring
    Upptagande och utövande av försäkrings- och återförsäkringsverksamhet (omarbetning) (Vakuutus- ja jälleenvakuutustoiminnan aloittaminen ja harjoittaminen (uudelleenlaatiminen) ( Om ett hus brinner ned, så har väl ägaren en försäkring" .Omistajien pitää vain ottaa vakuutus siltä varalta, että talo palaa." Problemet är inte bara det att det är en dyr försäkring.Ongelma ei ole vain se, että kyseessä on kallis vakuutus.
  • assurans
  • försäkranDenna typ av försäkran gäller det långvariga intaget av aspartam liksom intaget av antibiotika – nisin och natamycin.Tämä vakuutus koskee aspartaamin pitkäaikaista saantia sekä antibioottisten nisiinin ja natamysiinin saantia. Jag anser att vi måste få en försäkran från rådet att det även kommer att tillämpa gemenskapsmetoden i detta andra ekonomiska styrpaket.Mielestäni meillä on myös oltava neuvoston vakuutus siitä, että se aikoo myös soveltaa yhteisömenettelyä tässä toisessa talouden ohjauspaketissa. Dialogen med FN:s särskilda rapportör och försäkran om att han ska få besöka landet utgör ett första steg.Vuoropuhelu YK:n erityisraportoijan kanssa ja vakuutus siitä, että hänet päästetään maahan, ovat ensimmäinen askel.

Sanan vakuutus määritelmät

  • onnettomuuden tms. varalta tehtävä sopimus vahinkojen tasaamiseen erikoistuneen laitoksen kanssa siitä, että laitos riskin toteutuessa korvaa aiheutuneen vahingon

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja