TietovisatReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan valokuva käännös suomi-ruotsi

 • fotografien
  Denna handling som bestyrker rätten att köra måste innehålla ett nytaget fotografi och det allra mest avancerade antibedrägeriskyddet.Tämä asiakirja on todisteena ajo-oikeudesta, sen on sisällettävä uudehko valokuva ja siihen on liitettävä kehittyneitä turvaominaisuuksia väärentämisen estämiseksi. Trafiksäkerheten främjas inte på något sätt av att människor tvingas vända sig till statliga myndigheter, skaffa sig nya fotografier och få nya körkort utfärdade.Liikenneturvallisuutta ei voida millään tavoin parantaa määräämällä, että ihmisten on mentävä viranomaisen luo, teetettävä uusi valokuva ja tilattava uusi ajokorttiasiakirja. Hon hängde upp ett nytt fotografi av sig själv på väggen.
 • fotoett
  Kollegan sade ju i går att det handlade om ett privat foto.Kollegahan sanoi eilen, että se oli yksityinen valokuva. .. så måste de också lämna sina fingeravtryck och låta sig fotograferas.myös heiltä otetaan sormenjäljet ja heistä otetaan valokuva. I går togs ett foto i denna kammare.Arvoisa puhemies, istuntosalissa otettiin eilen valokuva.
 • bilden
  Det är inte en slump att vissa franska polisstationer hellre sätter upp en bild på Le Pen än förklaringen om de mänskliga rättigheterna.Ei ole sattuma, että joillakin Ranskan poliisiasemilla kiinnitetään seinälle mieluummin Le Penin valokuva kuin ihmisoikeuksien julistus. Dessförinnan skulle de bevisa sin identitet genom att använda ett familjedokument med en bild av sin man eller far.Ennen sitä he saattoivat todistaa henkilöllisyytensä perheen henkilöllisyystodistuksella, jossa oli valokuva heidän aviomiehestään tai isästään. Jag tog några jättecoola bilder på Eiffeltornet när jag var i Paris i somras!
 • kortett
  Det nya bordet är lite kortare.Jag är så kort!Låt oss ta en kort paus.
 • ögonblicksbilden

Sanan valokuva määritelmät

 • kameralla otettu liikkumaton kuva jostakin kohteesta

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja