VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiTietovisat

Sanan valta käännös suomi-ruotsi

  • makten
    Det handlar om makt och om hur makt missbrukas.Kyseessä on valta ja vallan väärinkäyttö. Absolut makt korrumperar absolut.Absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti. Ni alla har makt att rätta till situationen.Teillä on kaikilla valta korjata tilanne.
  • auktoriteten
    Begreppen är ”politisk makt” och ”religiösa auktoriteter”.Termit ovat "poliittinen valta" ja "uskonnolliset auktoriteetit". Den opererar inte i ett vakuum, och den måste också förvärva trovärdighet och auktoritet.Keskuspankki ei toimi tyhjiössä, ja sen täytyy myös saavuttaa uskottavuus ja valta-asema. Om inte detta finns kan man allvarligt frukta att ECB kommer att göra en tjuvstart och inte lyckas att bygga upp trovärdighet och auktoritet.Ilman niitä on vakavasti pelättävissä, että EKP ottaa vääränlaisen lähdön ja että se epäonnistuu uskottavuuden ja valta-aseman rakentamisessa.
  • undvik
  • våldett
    De hålls ofta samman med våld och armén har stor makt.Niitä pidetään usein koossa voimalla, ja armeijan valta on suuri. Mäns våld mot kvinnor har även varit ett sätt att i allmänhet hålla männen vid makten.Miesten naisiin kohdistama väkivalta on ollut myös keino, jolla miesten valta-asema ylipäätään säilytetään. I betänkandet hävdas med rätta att våld mot kvinnor har ett samband med mannens dominerande ställning i samhället.Mietinnössä todetaan oikeutetusti, että naisiin kohdistuva väkivalta liittyy yhteiskunnassamme vallitsevaan miesten valta-asemaan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja