TV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan vapaus käännös suomi-ruotsi

  • friheten
    Frihet är alltid frihet att ha en avvikande åsikt.Vapauteen kuuluu aina vapaus olla eri mieltä. Den typen av frihet är ingen frihet alls.Tällainen vapaus ei ole vapautta lainkaan. Frihet, säkerhet och rättvisa.Vapaus, turvallisuus ja oikeus.
  • frihetsgraden
  • handlingsfrihetenStaterna behåller all handlingsfrihet för att införa de regler de vill och anförtro förvaltningen av dessa tjänster till offentliga eller privata företag.Valtioilla säilyy täysi vapaus asettaa toivomiaan sääntöjä ja antaa näiden palveluiden hallinnointi joko julkisten tai yksityisten yritysten tehtäväksi. Det öppnade vägen för en återupptäckt av personlig frihet: yttrandefrihet och handlingsfrihet - och också frihet att förbättra vår livskvalitet.Se avasi tien henkilökohtaisen vapauden uudelleen löytämiselle: sananvapaus ja toimintavapaus - ja myös vapaus kehittää elämänlaatuamme.
  • latituden
  • spelrumettDärför är det nu dags att låta larmklockan ljuda och yrka på att lagarna inte skall missbrukas och att media skall ges fritt spelrum.Siksi on tullut aika soittaa hätäkelloja ja vaatia, ettei lakeja tulkita väärin ja että medialle annetaan vapaus tehdä työnsä.

Sanan vapaus määritelmät

  • se asiain tila, jossa joku tai jokin on vapaa

Esimerkit

  • Ihmiset luopuvat mielellään vapaudesta saadakseen turvallisuutta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja