VaihtoautotReseptitNauris.fiHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan vastaava käännös suomi-ruotsi

 • motsvarande
  Det är ytterst angeläget med ett motsvarande engagemang inom informations- och kommunikationsteknik.Vastaava sitoumus tieto- ja viestintätekniikoiden osalta on erittäin välttämätön. Motsvarande lagstiftning till denna finns ju redan i USA.Tätä lainsäädäntöä vastaava lainsäädäntö on jo olemassa Yhdysvalloissa. Det har inte angetts att ändringsförslag 81, som är motsvarande ändringsförslag för artikeln, faller om motsvarande ändring av artikel 55 antas.Ei ole merkitty, että tarkistus 81, joka on artiklan vastaava tarkistus, raukeaisi, mikäli vastaava artiklan tarkistus, 55, hyväksytään.
 • analog
  Beviset när n > 1 är helt analogt.En "tiol" är en analog förening till en "alkohol", där syreatomen i -OH-gruppen har bytts ut mot en svavelatom.Analog teknik ersätts med digital teknik.
 • ekvivalenten
  Påståendet "2x+1=7" är ekvivalent med påståendet "x=3".
 • korresponderande
 • likvärdig
  Jag vill särskilt nämna att båda föräldrarna nu har rätt att återgå till sitt arbete eller en likvärdig tjänst efter föräldraledighet.Haluan erityisesti mainita, että molemmilla vanhemmilla on nyt oikeus palata työhönsä tai saada aikaisempaa tehtäväänsä vastaava toimi äitiys-, isyys- tai adoptiovapaan jälkeen. Medlemsstaten måste jämföra den sökandes kompetens med den kompetens som krävs i mottagarlandet, och om kompetensen konstateras vara likvärdig, måste ansökan om erkännande godkännas.Jäsenvaltion on verrattava hakijan pätevyyttä vastaanottajavaltiossa edellytettyyn pätevyyteen, ja jos vastaava pätevyys todetaan, hakemus tunnustamisesta on hyväksyttävä. Vuxenutbildningen är likvärdig med utbildningen i gymnasiet.
 • makem
  Jag vet inte om du har träffat min make?Jag hittar inte maken till högervanten.Har du sett på maken.

Sanan vastaava määritelmät

Esimerkit

 • Mainitsemallanne kauppanimellä tuotetta ei meiltä löydy, mutta kävisikö ominaisuuksiltaan vastaava?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja