HoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan vastaus käännös suomi-ruotsi

 • svarett
  Det var ett mycket positivt svar.Se oli erittäin myönteinen vastaus. Det finns ett svar på allt detta.Tähän kaikkeen on olemassa vastaus. Dess svar var ”ingen uppföljning”.Sen vastaus oli "ei jatkotoimia".
 • beskedettHan kan tyvärr inte ge oss något svar i dag, men vi måste få ett klart besked.Valitettavasti hän ei voi antaa vastaustaan tänään, mutta meidän on saatava selkeä vastaus. Det skulle nog vara bra både för oss och för allmänheten att få besked om det - om det går att få ett sådant. Därför skulle jag gärna vilja höra vad kommissionären tycker om detta.Niin meidän kuin kansalaistenkin olisi hyvä saada vastaus tähän - jos sellainen on mahdollista saada. Sen vuoksi haluaisin tietää, mitä mieltä komissio on asiasta.
 • repliken
  Ordförandeskapet är inte behörigt att gå in på de andra repliker och inlägg som har gjorts om den här frågan, och jag kan följaktligen inte gå in på detta.Mikä tahansa muu mahdollisesti annettu vastaus tai asiaan puuttuminen, ei kuulu tämän puhemiehistön toimivaltuuksiin enkä voi puuttua siihen asiaan.
 • responsenSammantaget är detta en god respons på kort tid.Kaiken kaikkiaan tämä on merkittävä vastaus tilanteeseen lyhyessä ajassa. Vilken är rådets respons i fråga om energi- och klimatkrisen?Mikä on neuvoston vastaus, kun on kyse energia- ja ilmastokriisistä? En verklig respons på den nuvarande utmaningen ligger dessutom i en solidaritet från EU:s sida.Lisäksi totean, että asianmukainen vastaus nykyisiin haasteisiin piilee eurooppalaisessa solidaarisuudessa.

Sanan vastaus määritelmät

Esimerkit

 • Vastaus esitettyyn kysymykseen oli pitkäveteinen.
 • Näytä 20 vastausta (YouTuben keskusteluosio
 • Vastaus muutokseen oli odotettu.
 • Jalkapohjien kutittelusta saa vastaukseksi naurunkiherrystä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja