TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitHoroskooppiViihde

Sanan vastuullinen käännös suomi-ruotsi

  • ansvarsfullVi måste komma fram till en ansvarsfull och långsiktig lösning.Meidän on löydettävä vastuullinen pitkän aikavälin ratkaisu. Texten är ansvarsfull och konkret, och den öppnar dörrar mot framtiden.Tämä teksti on vastuullinen, konkreettinen, ja se avaa ovet tulevaisuuteen. I kväll har Europaparlamentet en ansvarsfull ställning.Tänä iltana Euroopan parlamentilla on vastuullinen tehtävä.
  • ansvarig
    Jag har dock ännu inte fått klart för mig vem som är ansvarig för det här.En kuitenkaan ole varma, mikä valiokunta on vastuullinen. Ansvarig, men inte skyldig" är en formulering som vi inte accepterar och som jag personligen tillbakavisar.Vastuullinen mutta syytön" on ilmaisu, jota ryhmäni vastustaa ja jota itsekin vastustan. Jag röstade för misstroendevotum eftersom jag inte godtar principen " ansvarig men inte skyldig" .Äänestin epäluottamuslauseen puolesta, koska en hyväksy periaatetta " vastuullinen mutta syytön" .
  • förtroendeett
    En ansvarsskyldig och öppen EU-förvaltning är absolut avgörande för att bygga upp medborgarnas förtroende.Vastuullinen ja avoin EU:n hallinto on varmasti kansalaisten luottamuksen avain. Har du förtroende för ledningen?Hans agerande inger förtroende.
  • maktpåliggandeTill att rätt kunna sköta så stora och magtpåliggande värf erfordras ett ej vanligt mått af begåfning

Sanan vastuullinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja