VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan vastuullisuus käännös suomi-ruotsi

  • ansvarighetenAnsvarighet garanterar säkerhet.Vastuullisuus on yhä turvallisuuden paras vartija. Det här specifika fallet visar på just frånvaron av demokratisk ansvarighet i EU:s handelspolitik.Tämä tapaus osoittaa nimenomaan, että EU:n kauppapolitiikalta puuttuu demokraattinen vastuullisuus. Mottot vid beslut om EU:s budget för 2012 bör därför vara ”hållbarhet och ansvarighet” snarare än åtstramningar.Mottona päätettäessä EU:n talousarviosta vuodeksi 2012 olisi näin ollen oltava "kestävyys ja vastuullisuus" pikemmin kuin "säästäminen".
  • ansvarsfullhet
  • ansvarsskyldighetenSlutligen en mycket viktig sak: Vi måste införa ansvarsskyldighet.Viimeinen mutta tärkeä seikka on se, että meidän on otettava käyttöön vastuullisuus. EU måste få medborgarnas stöd och godkännande, och här är insyn, övervakning och ansvarsskyldighet betydelsefulla faktorer.EU:n täytyy saada kansalaisten tuki ja hyväksyntä, ja siinä avoimuus, valvonta ja vastuullisuus ovat tärkeitä asioita. Vi vet att läkemedelsbolagen måste sälja sina produkter, men ansvarsskyldighet stärker faktiskt konsumenternas förtroende för ett preparat.Lääkeyhtiöiden on myytävä tuotteitaan, sen me tiedämme, mutta vastuullisuus itse asiassa lisää kuluttajien luottamusta valmisteeseen.

Sanan vastuullisuus määritelmät

Esimerkit

  • Aamuyön tunteina saattaa yövartijan vastuullisuus joutua koetukselle.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja