HoroskooppiJääkiekon MMViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan velvollisuus käännös suomi-ruotsi

 • skyldighetenVi har därför en djup skyldighet att minnas.Velvollisuus muistaa on hyvin tärkeä velvollisuus. Europa har en skyldighet att utgöra en förebild.Euroopalla on velvollisuus näyttää esimerkkiä. De har också en skyldighet att minnas.Heillä on myös velvollisuus muistaa.
 • plikten
  Det vi här står i begrepp att genomföra är en plikt mot oss själva.Tehtävä, johon valmistaudumme, on velvollisuus, joka meillä on itseämme kohtaan. Jag betraktar det som vår plikt som demokratier.Mielestäni se on demokraattisten valtioiden moraalinen velvollisuus. Tvärtemot är det vår plikt att säga vår mening.Päinvastoin, meillä on velvollisuus ilmaista kantamme.
 • ansvarett
  Jag tycker att det är vårt ansvar att framföra ett alternativ!Mielestäni meillä on velvollisuus osata toimia toisin! Bättre lagstiftning innebär delat ansvar.Sääntelyn parantaminen on osapuolten yhteinen velvollisuus. Det finns därför ett ansvar för att göra det.Meillä on siksi velvollisuus varmistaa tällainen käytäntö.
 • förpliktelseUtvidgningen är inte bara en moralisk förpliktelse.Laajentuminen ei ole vain moraalinen velvollisuus. Social dialog kommer inte längre att vara en övergripande förpliktelse för EU.Sosiaalinen vuoropuhelu ei ole enää unionin laaja-alainen velvollisuus. Därför vill jag gärna påminna om att det inte enbart är en förpliktelse som riktar sig mot kommissionen.Siksi haluaisin muistuttaa, että kyseessä ei ole velvollisuus, joka kohdistuu pelkästään komissioon.
 • obligationen
 • uppgiften
  Det är utskottets institutionella uppgift och skyldighet.Se on valiokunnan institutionaalinen tehtävä ja velvollisuus. Europaparlamentet har en verklig uppgift när det gäller att varna för detta.Euroopan parlamentilla on todellinen velvollisuus olla varuillaan näiden asioiden suhteen. Det är en allmän uppgift att även stimulera den kulturen aktivt.Tällaisen kulttuurin aktiivinen edistäminen on koko yhteiskunnan velvollisuus.

Sanan velvollisuus määritelmät

Esimerkit

 • Yrityksen velvollisuutena on maksaa työntekijöille palkat.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja