TV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan viime aikoina käännös suomi-ruotsi

  • på sistoneNågra fåtal politiska fångar har släppts på sistone.Muutamia poliittisia vankeja on vapautettu viime aikoina. Forskning och innovation har på sistone särskilt lyfts fram.Viime aikoina on korostettu erityisesti tutkimusta ja innovointitoimintaa. Det är också viktigt för turismen, som har utvecklats starkt på sistone.Ne ovat tärkeitä myös matkailun kannalta, joka on viime aikoina kehittynyt huomattavasti.
  • nyligen
    Jag hörde inte det nämnas nyligen.En ole kuullut, että tätä olisi sanottu viime aikoina. Jag har nyligen besökt ett stort antal klassrum i skolorna.Olen viime aikoina vieraillut useissa koululuokissa. Dessa möjligheter har emellertid minskat nyligen.Viime aikoina nämä voimavarat ovat vähentyneet.
  • (på) sistone
  • på senare tidDenna syn har först på senare tid börjat förändras.Tämä näkemys on tosin muuttunut aivan viime aikoina. Situationen i Västsahara har förvärrats på senare tid.Tilanne Länsi-Saharassa on viime aikoina pahentunut. På senare tid har dock rollerna börjat blandas ihop.Viime aikoina tosin roolit ovat menneet aika lailla sekaisin.
  • sistoneNågra fåtal politiska fångar har släppts på sistone.Muutamia poliittisia vankeja on vapautettu viime aikoina. Forskning och innovation har på sistone särskilt lyfts fram.Viime aikoina on korostettu erityisesti tutkimusta ja innovointitoimintaa. När allt kommer omkring talas det på sistone så mycket om fast track, om brådskande förfaranden.Viime aikoina on sentään puhuttu niin paljon käsitteestä fast track, nopeutettu menettely.
  • under den senaste tidenFaktum kvarstår att Iran har förändrats väldigt litet under den senaste tiden.Totuus on, että Iran on muuttunut viime aikoina hyvin vähän. Under den senaste tiden har vi i alla fall mött en ny attityd från Europeiska investeringsbanken.Viime aikoina Euroopan investointipankin asenne on joka tapauksessa muuttunut. Visserligen har tigrarna under den senaste tiden drabbats av svåra bakslag.Tiikerijärjestö on kuitenkin kärsinyt viime aikoina katkeria takaiskuja.

Sanan viime aikoina määritelmät

  • lähimenneisyydessä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja