BlogitTietovisatViihdeVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan viisas käännös suomi-ruotsi

 • visen
  Alla lägen, var det en gång en vis man som sa, är gynnsamma lägen.Jokainen alue on suotuisa, sanoi joku viisas joskus. – Herr president! Ni är inte bara en president utan också en vis afrikan.Arvoisa presidentti, te ette ole ainoastaan presidentti, vaan myös viisas afrikkalainen. Ni borde veta att endast en vis kvinna inser att hon hade fel.Teidän pitäisi tietää, että tarvitaan viisas nainen myöntämään erehdyksensä.
 • förnuftig
  Texten är varken klok, förnuftig eller har juridisk kvalitet.Teksti ei ole varovainen, se ei ole viisas eikä oikeudellisesti laadukas. Detta tycker jag skulle vara en klok och förnuftig åtgärd, något som vi verkligen inte har vidtagit hittills.Tämä olisi minusta viisas ja järkevä toimi, johon emme toistaiseksi ole selvästikään ryhtyneet. Konkret kommer en klok och förnuftig användning av digital utdelning att bidra till att minska den digitala klyftan, särskilt i mindre gynnade områden, randområden och landsbygdsområden.Käytännössä taajuusylijäämän viisas ja oikeudenmukainen käyttö auttaa vähentämään digitaalista kahtiajakoa erityisesti heikossa asemassa olevilla tai syrjäisillä alueille tai maaseudulla.
 • förståndigDet har, som redan sagts, varit en sund och förståndig process, och jag vill tacka Salvador Garriga Polledo och Jutta Haug för deras utmärkta arbete.Prosessi on ollut viisas ja järkevä, kuten jo todettiin, ja haluan kiittää jäsen Garriga Polledoa ja jäsen Haugia erinomaisesta työstä. Utbildning gör en människa till en logisk, förnuftig och rationell individ, en förståndig individ.En förälskad person är sällan förnuftig, förståndig och lugn.
 • förtänksam
 • klok
  Jag anser att det är en klok strategi.Mielestäni se on viisas strategia. Det tror jag är en klok bedömning.Luulen, että se on viisas päätös. Jag anser det vara en mycket klok utgångspunkt.Minusta se on erittäin viisas lähestymistapa.
 • vis {f}

Sanan viisas määritelmät

Esimerkit

 • Viisas ihminen on omasta mielestään viisas tai nero, mutta muiden mielestä hullu tai taiteilija.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja