ReseptitViihdeVaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan viivästys käännös suomi-ruotsi

  • fördröjningenTrots detta har vi vissa problem, men en ny fördröjning skulle inte förändra de sociala konsekvenserna av de nödvändiga åtgärderna.Tästä huolimatta meillä on jonkin verran ongelmia, mutta uusi viivästys ei muuttaisi välttämättömien toimien sosiaalisia vaikutuksia. Å andra sidan är vi väl medvetna om att den fördröjning som detta förfarande kan leda till även kan ge upphov till förseningar när det gäller finansieringen.Toisaalta olemme täysin tietoisia siitä, että menettelystä mahdollisesti aiheutuva viivästys on omiaan viivästyttämään myös rahoitusta. Efter en kort fördröjning kom datorns utmatning.
  • förseningenJag hoppas att det bara rör sig om en teknisk försening.Toivon, että kyseessä on vain tekninen viivästys. Denna försening måste åtgärdas omgående.Tämä viivästys pitää ottaa kiinni mitä pikimmiten. En sådan försening skulle bara skada jordbrukarna ytterligare.Viivästys aiheuttaisi vain lisävahinkoa maanviljelijöille.
  • uppskovett– Vänta ett ögonblick.– Så säger ni alla. Men jag lämnar inga uppskov.

Sanan viivästys määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja